16.7 C
Gandia
Dijous, 23 maig, 2024

La platja de Gandia comptarà amb els serveis d’arena fins a finals d’octubre

  • Gandia es converteix en l’única platja de la província de València que amplia els seus serveis d’arena fins a finals d’octubre
  • Davant l’afluència de turistes i l’oratge que encara fa aquests dies, el Departament de Turisme i Platges ha decidit prolongar en 15 dies aquests serveis a la Platja Nord

  • Vicent Mascarell: “D’aquesta manera, fem un esforç econòmic per a cobrir una demanada del sector turístic, en la línia de la desestacionalització i d’allargar al màxim la temporada”

Gandia, 14 d’octubre de 2021.- El regidor de Turisme i Platges, Vicent Mascarell, ha anunciat hui que l’Ajuntament de Gandia, atenent l’afluència de turistes i visitants, i l’oratge que està fent aquests dies, ha prolongat en 15 dies els serveis d’arena de la Platja Nord, els quals estava previst que en un principi finalitzaren el passat 12 d’octubre. Tot i això, la previsió és que si el temps encara acompanya, els serveis podrien allargar-se fins a la festivitat de l’1 de novembre, coincidint amb el pont de Tots Sants.

Amb aquesta iniciativa fem un esforç econòmic extra i venim a cobrir una demanda del sector turístic davant la presència de turistes i visitants en ple mes d’octubre, en la línia de la desestacionalització i d’allargar la temporada. Així, sempre i quan l’oratge ens acompanye, anem a intentar mantenir els serveis d’arena de la platja de Gandia fins al pont de Tots Sants”, ha destacat Mascarell.

Per tant, la platja de Gandia es converteix en l’única de la província de València i una de les poques de l’Estat espanyol que mantindrà els seus serveis de platja. També és, juntament amb Benidorm, l’única de la Comunitat Valenciana que els perllonga. Cal destacar que, si tenim en compte que la platja Nord obri tradicionalment els seus serveis el 15 de març, com així va ser enguany, aquests estaran en funcionament durant quasi huit mesos consecutius.

D’aquesta manera, estaran coberts fins a finals del present mes d’octubre amb deu persones els serveis de salvament i socorrisme que presta Creu Roja; el servei diari de neteja de l’arena, i la vigilància amb dos drons. A més, continuen oberts el tourist-info ‘Far-1’ ubicat al passeig marítim Neptú (a l’altura del carrer Alcoi) i els xiringuitos en l’arena de la platja Nord.

Així, hem volgut efectuar aquest sobreesforç per a mantenir els serveis en l’arena amb l’objectiu de donar als nostres visitants nous motius perquè allarguen les seues vacances a la nostra ciutat”, ha conclòs el responsable de Turisme i Platges.

Fotografia Natxo Francés

Articles relacionats