19.7 C
Gandia
Dilluns, 20 maig, 2024

La Platja de Gandia acull una espectacular exhibició de milotxes

– Dissabte que ve 16 d’abril, vacances de Setmana Santa, se celebra a la ciutat de Gandia una gran exhibició de cometes amb motiu de la Pasqua.

L’esdeveniment està organitzat per l’associació o club de cometes de la Comunitat Valenciana “Milotxes Club” -un club sense ànim de lucre creat en 1995 per a compartir la passió pel vent i les cometes-, a més de comptar amb la col·laboració de l’Ajuntament de Gandia, Visit Gandia i València Turisme.

Es tracta d’una exhibició festival de cometes estàtiques i acrobàtiques de pilots de l’esmentat club, destacant que durant la jornada es realitzarà el vol d’unes 10 cometes gegants i exhibicions acrobàtiques de cometes, tal com ha confirmat Milotxes Club.

Com en altres ocasions, hi haurà dues zones diferenciades durant la jornada: una amb cometes estàtiques grans, algunes d’elles gegants; i una altra zona de cometes de vol acrobàtic, delectant així durant aquest dia, als assistents, amb un bell espectacle en el cel de Gandia.

La jornada es realitzarà en horari d’11.00 a 14.00 hores i de 16.30 a 19.30 hores en l’Escenari Galícia de la platja de Gandia, enfront de l’edifici Albatros, a l’altura del Passeig Marítim Neptú núm. 76.

Articles relacionats