18.9 C
Gandia
Dimarts, 26 setembre, 2023

La platja de Gandia acollirà la VIII Sup Race Citrosol aquest cap de setmana

· Tindrà lloc el pròxim diumenge 2 de juliol a partir de les 9 h davant de l’escola de Surf situada a la platja de l’Auir. Al voltant de les 11.30 h es donarà l’eixida de la categoria reina, que conclourà la jornada

· Hi participen un centenar de competidors i competidores procedents de totes les escoles de surf de la Comunitat Valenciana en diferents categories, des dels 8 anys fins a la categoria absoluta

El regidor d’Esports, Jesús Naveiro, acompanyat per Francisco García, en representació de l’Escola Gandia Surf, han comparegut en roda de premsa per presentar la huitena edició de la Sup Race Citrosol Gandia (la sisena que se celebra a Gandia). Aquesta prova està organitzada pel Circuit Mediterrani de Sup Race, compta amb el suport de la Federació de Surf i tindrà lloc el pròxim diumenge 2 de juliol a partir de les 9 hores davant de l’escola de Surf situada a la platja de l’Auir.

Sobre aquesta regata de paddle surf, l’última de l’estiu, Naveiro ha expressat que «hi participen un centenar de competidors i competidores procedents de totes les escoles de surf de la Comunitat Valenciana en diferents categories tant masculines com femenines, des dels 8 anys fins a la categoria absoluta passant per amateur».

D’altra banda, el responsable d’Esports ha explicat la novetat d’enguany: «Aquest any Gandia és pionera perquè obri una nova categoria per als principiants, que podran començar l’activitat agenollada». Naveiro també ha agraït la tasca de l’Escola per la seua activitat i implicació alhora que ha valorat la rebaixa de preus en totes les categories.

Per la seua part, García ha reivindicat el paddle surf atés que «és una activitat molt senzilla i que està de moda per tot arreu de la Comunitat Valenciana, especialment a la zona d’Alacant. Vindrà molta gent d’aquesta part del territori». A més, ha comentat que «en el cas dels principiants, com alguns d’ells van aprendre fa dues setmanes i suposem que no tindran el seu paddle, des de l’escola podrem deixar material. Els experts sí que portaran el seu».

Els preus van des dels 3 € per als més menuts, 10 € per als principiants i 20 € per als superiors. Totes les persones interessades a practicar aquest esport aquàtic poden visitar l’escola de Gandia Surf per conéixer les diverses modalitats aquàtiques, o bé poden visitar la seua pàgina web gandiasurf.com.

Articles relacionats