22.5 C
Gandia
Dimarts, 3 octubre, 2023

La platja de Gandia acollirà de nou la 10K Nocturna 2023

– El 3 de juny pròxim a les 21:00h se celebrarà la XI edició de la 10K Nocturna – Memorial Toni Herreros

– La xifra actual d’inscrits supera les 1.500 persones, un 10% més que l’any passat, però el termini romandrà obert fins demà, 31 de maig, a les 23:59h a un preu de 15 €

El 3 de juny pròxim a les 21:00 h se celebrarà a la platja de Gandia la XI edició de la 10K Nocturna – Memorial Toni Herreros, una competició emmarcada dins del XXIV Circuit de Carreres Populars de la Diputació de València on es preveu que el nombre d’inscrits arribe a les 1.700 persones. Així ho han anunciat en roda de premsa aquest matí la regidora d’Esports, Lydia Morant i el president del Club d’Atletisme Safor Teika, Vicent Boscà.

La prova presenta novetats aquest any, per què el respecta al circuit, “com ara que resulta molt més ràpida i competitiva de cara als participants, amb molts d’ells i elles procedents de fora de la ciutat”, ha comentat Morant. A banda, la regidora d’Esports ha aprofitat per a convidar a la gent “a què s’inscriga, ja que fins demà dimecres a les 0.00 h estaran obertes les inscripcions. Agrair també la tasca del Club Atletisme Safor-Teika per la promoció de l’atletisme i amb l’organització d’aquesta cursa perquè Gandia i la platja continue sent referent en aquesta disciplina esportiva”.

Hi haurà espectacles com, per exemple, focs artificials o música per a animar els corredors. També es realitzarà un concert al concloure i a la borsa del corredor, a banda d’una camiseta i una medalla per a tots els competidors, hi haurà més obsequis perquè els participants acaben contents la cursa.

La xifra actual d’inscrits supera les 1.500 persones, però el termini romandrà obert fins demà, 31 de maig, a les 23:59 h a un preu de 15 €. «La participació femenina, com quasi sempre, està al voltant del 30%, per tant, estem contents perquè any rere any la presència de la dona és molt important i, a més, ara com ara, tenim ja un 10% més de participació general que l’any passat», ha destacat Boscà.

El president del club d’atletisme ha explicat les novetats del circuit: «És homologat. L’hem canviat perquè es puguen fer bones marques i siga ràpid i atractiu. L’eixida i meta serà davant de l’Hotel San Luis. Hi haurà un punt de la prova on, pel dibuix del circuit, es creuaran els corredors més ràpids amb els que vagen per la part final».

La retirada de dorsals serà el mateix dissabte, de 10 a 14 hores (lloc per decidir) i de 17.30 h a 20.30 hores a Varadero (pròxim a la Policia Local).

Hi haurà quatre caixons per a realitzar l’eixida segons el temps previst per a completar la prova (sub 35’, sub 40’, sub 45’ i més 45’) per a les categories de junior, promesa, sènior i veterans que conformaran la mateixa. S’entregaran trofeus per als primers de la general, de cada categoria i els primers i les primeres locals.

Articles relacionats