16.5 C
Gandia
Dimarts, 16 abril, 2024

La platja de Bellreguard serà l’escenari del tancament de la gira d’Escena Erasmus

Bellreguard aposta fermament per la cultura i les arts escèniques en particular, en aquesta ocasió es tracta d’Escena Erasmus, un projecte escènic europeu, amb l’espectacle “El Desig de la Joventut”, i que serà el tancament de la gira, que tindrà lloc el 21 de juliol a la platja de Bellreguard.

Bellreguard Escena Erasmus 1

Escena Erasmus és un projecte escènic europeu amb seu a la Universitat de València promogut pels Vicerectorats de Cultura i Igualtat, d’Internacionalització i Cooperació i per la Fundació General de la Universitat de València, ideat i dirigit per CRIT Companyia de Teatre.

En Escena Erasmus participen fonamentalment estudiants europeus d’intercanvi, Erasmus. El projecte pretén aprofitar el potencial creatiu dels estudiants que passen un any en diferents ciutats europees, i fomentar la seua participació en la vida cultural d’aquestes ciutats. Escena Erasmus ofereix als estudiants tallers d’interpretació i formació teatral, i la creació i muntatge d’un espectacle final.

L’objectiu final del projecte Escena Erasmus és l’ampliació i consolidació de l’Erasmus Scene Network: una xarxa d’universitats europees que permeta la creació i intercanvi d’experiències culturals realitzades per grups d’estudiants Erasmus, juntament amb estudiants locals. Actualment Escena Erasmus ja es desenvolupa amb èxit en les universitats de Marburg (Alemanya), Padova (Itàlia), Càller (Itàlia).

Fomentar la cooperació europea en l’àmbit de la joventut, millorant el nivell de competència comunicativa i capacitats dels estudiants.

Implementar pràctiques innovadores conduents a aconseguir altes cotes de qualitat en els camps de l’ensenyament, la formació, l’aprenentatge no formal i el treball amb joves.

Articles relacionats