22.2 C
Gandia
Dilluns, 27 maig, 2024

La Plaça no es toca, perquè la Plaça no és culpable

La justícia va donar la raó a la FdF de Gandia davant la denúncia presentada per l’Associació Cultural Falla Escola Pia, i a més s’ha demostrat que els denunciants assumeixen la seua culpabilitat a l’acceptar la proposta, més que magnànima, del conjunt de les falles de Gandia per a no perjudicar a les Reines del 2024.

Es va fer campanya de què la “Plaça no es toca”, un eslògan que pretenia simplificar tot el que havia passat, presentant que la decisió de l’Assemblea era atacar a la plaça, només lluny de la realitat.

La Plaça era innocent dels càrrecs, perquè la plaça no havia fet res de res, i manté la seua honorabilitat com sempre, els culpables són altres amb nom propi, i que han acceptat, com a reconeixement de la seua culpabilitat, la proposta feta des de la FdF de Gandia.

La FdF de Gandia ha emés el següent comunicat de l’acceptació de la proposta:

“A les 19:05 h per registre d’entrada de la Federació de Falles, hem rebut notificació de la Falla Escola Pia a l’atenció del President de la Federació de Falles. On es notifica per part de l’Associació Cultural Falla Escola Pia, dels fallers Jesús Chaveli i Miguel Pérez, l’acceptació de la proposta feta per l’assemblea de la Federació de Falles el passat divendres que consistia en els següents apartats:

– Se’ls permetrà a les dos Reines de Falla, President Infantil, un acompanyant de l’executiva, i als membres de la cort d’honor infantil 2024, assistir al sopar d’acomiadament de les FFMM 2024.

– Modificar la sanció a la Falla Escola Pia, passant d’expulsió de dos anys, a 1 any (exercici 2025) sense poder optar a la plaça de la cort d’aquest exercici 2025, l’expulsió com a membre de ple dret, la pèrdua de tots els premis i les subvencions econòmiques que se’n deriven d’aquesta des del primer dia de sanció, a més de la multa de 1.000 €.

– Mantindre les suspensions als fallers Miguel Pérez Peiró i Jesús Chaveli Chaveli de dos anys dels seus drets a participar en actes oficials organitzats per la Federació Local d’Associacions Culturals Falleres, així com a pertànyer a qualsevol dels òrgans de govern i representació d’aquesta, pèrdua del dret a ostentar qualsevol recompensa fallera atorgada per la Federació Local d’Associacions Culturals Falleres i pèrdua de la puntuació acumulada si haguera de demanar-ne una altra, a més de cessar com a membre de l’assemblea general de la Federació de Falles de Gandia”.

Articles relacionats