LA PIROTÈCNIA EUROPLÀ OBRI ESTE DIMECRES LES MASCLETADES A GANDIA

Fallers, gandians i turistes podran  gaudir de la pòlvora durant quatre dies. Les Falles de Gandia comptaran amb 4 mascletades a partir de les 14 hores enfront de l’estació de Renfe, que obrirà este dimecres dia 16 la pirotècnia Europlà, una empresa valenciana ben reconeguda. El segon dia de falles serà el torn de Dragón, una pirotècnia de Novelda que compta també amb molts anys de tradició. El dia 18 de març, la empresa saforenca Borredà dispararà la mascletà a Gandia.  I per últim, s’acomiadaran les falles del 2016 amb una gran mascletà de la mà de la pirotècnia Turis, una empresa molt consolidada en el sector. Totes les mascletades estan patrocinades per l’Ajuntament de Gandia.

 

D’altra banda, des d’este dimarts es poden adquirir les cadires per al dia de l’ofrena al stand que s’ha instal·lat davant de la Casa de la Marquesa. El preu de les cadires és de 5 euros i l’horari de venda de 10 a 13.30 h i de 17 a 20 h.

Pel que fa als monuments, pràcticament totes les comissions tenen en peu les seues creacions, i ara s’obrin uns dies de contemplació i admiració, amb la mirada centrada sobretot a la secció especial, on la plaça El Prado opta a revalidar el primer premi que ha obtingut durant una llarga sèrie d’anys. No obstant, la falla Mercat presenta enguany credencials per disputar la supremacia a Prado. 

Et Pot Interessar