15.9 C
Gandia
Dilluns, 29 novembre, 2021

La penya ciclista Beniopa va gaudir d’un cap de setmana redó

beniopa 1beniopa 2

El divendres l’equip amateur GINESTAR-ULB es va desplaçar a la província de Castelló on van disputar el Gran Premi Vila-real.

El divendres en la primera etapa Mario García va ser un dels integrants de l’escapada que  a escassos km d’iniciar la prova i va ser aconseguida per un reduït grup de corredors en la penúltima ascensió de la jornada. Finalment Ever Rivera va ser el 15 classificat en les rampes finals de Morella.

El diumenge,Ever Rivera i Oscar Fabregat van ser integrants d’una escapada de 14 unitats que va ser absorbida a meitat de l’etapa. Després l’equip va continuar insistint per a fracturar el grup i que arribara un grup reduït al sprint, on Ever finalment va ser sisé classificat.

El dissabte l’equip júnior GINESTAR-ULB es desplaça a la localitat de Xeraco, carrera important per al nostre equip per la proximitat a la nostra seu i per la presència del corredor local Jordi Constantino.

Finalment, Jordi Constantino va ser el vencedor de la prova gràcies a la feina de tot l’equip especialment a Marlon Castro que li acompanyava en l’escapada del dia i que ajuda a que Jordi poguera aconseguir la victòria al seu poble. Gràcies a això l’equip GINESTAR-ULB es van alçar amb la victòria per equips.

L’equip cadet HOTEL TRES ANCLAS-ULB-MS va anar a la localitat d’Oriola on José Sanz després d’un atac mancant 10km de meta va aconseguir obrir uns metres que li van aconseguir aconseguir la victòria de la carrera, aconseguint d’aquesta manera ser el primer Líder de la Lliga de la Comunitat Valenciana. També destacar que després de la gran actuació de l’equip es van portar també la classificació per equips.

Ahir diumenge l’equip amateur GINESTAR-ULB, participa a la carrera de la localitat d’Alcalá de Henares on van disputar l’última prova puntuable de la Copa d’Espanya.
L’equip va estar molt combatiu, gràcies a això van aconseguir filtrar a dos de 13 corredors que van formar l’escapada de la jornada, Miquel Faus i Javier Fuentes.

El pròxim cap de setmana és  important per a l’equip amateur, ja que es desplaçaran a la localitat d’Estivella, on disputaran el Campionat de la Comunitat Valenciana. Titul que actualment té el nostre corredor Javier Fuentes, que assegura arribar en un bon estat de forma per a intentar defensar-lo i poder vestir els colors de la Comunitat un any més.

Articles relacionats

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

últims articles