14.3 C
Gandia
Divendres, 24 març, 2023

La Penya Ciclista Beniopa continua impulsant la modalitat de pista

– La Penya Ciclista Beniopa comptarà aquesta temporada amb els ciclistes Alejandro Martínez Chorro i Dani Sánchez en la modalitat de pista.

Alejandro Martínez és considerat com un dels millors velocistes d’Europa, l’any passat va aconseguir el subcampionat en la Copa del món i la cinquena plaça en els campionats d’Europa i seté en el mundial en la modalitat de velocitat.

En aquests moments està preparant en el velòdrom Lluís Puig de València, la Copa de les Nacions que se celebrarà a Glasgow del 21 al 24 d’abril, aquest any sol ha corregut una carrera que va ser a Portugal on va obtindre un segon i un cinqué lloc.

Els objectius del ciclista de Beniopa, de 23 anys, estan fixats en els Jocs Olímpics i per això està entrenat amb la intenció de millorar per entrar entre els cinc millors del món.

D’altra banda, Dani Sánchez és nou corredor de la Penya Ciclista Beniopa per a aquest 2022 després d’haver militat en les últimes temporades en l’equip Batcho de Cantàbria. Ara en la categoria sub 23 buscarà acomodar-se a l’equip de la selecció valenciana de pista.

Durant la passada temporada, Sánchez qualla bons resultats amb diversos triomfs en la lliga de pista en la modalitat de velocitat on competeix, i assolint pujar al podi en el campionat d’Espanya.

Tots dos corredors estaran sota la direcció de Jaume Barber, que a la vegada és el seleccionador valencià de la modalitat de pista.

Aquests dos corredors en ser velocistes i no fondistes com Sebastián Mora i Iker Bonillo una gran part del seu treball la realitzen al gimnàs amb l’objectiu de potenciar la massa muscular, ja que és imprescindible disposar de molt de múscul per a agafar altes velocitats, semblen més aviat esportistes d’halterofília que als típics corredors de ciclisme de carretera.

Articles relacionats