23.1 C
Gandia
Dimarts, 26 setembre, 2023

La pedrera de ciclistes de la Safor obté una bona collita de podis al Trofeu del Palomar

Bona collita de podis en la II edició del Trofeu d’escoles del Palomar, prova puntuable per a la classificació provincial que va tindre lloc diumenge passat en un circuit dur i bonic.

Carla Martínez va tornar a repetir victòria en la categoria d’infantils de segon any després de la caiguda sense conseqüències de Carla Bañuls. En infantils de segon any, Irene Flores va aconseguir la segona plaça mentre que Sergi Margarit acabe seté en la modalitat masculina.

La categoria d’alevins de segon any, Andreu Sansaloni finalitza sisé després de comandar la major part de la carrera del grup principal mentre que Borja Frasquet acaba nové. Quant als alevins de primer any doble podi saforenc amb Andrea Contero en segona posició i Alex Sánchez en la tercera plaça.

En principiants de segon any, Cristian Vercher acabe sisé amb Gerard Pastor en setena posició mentre que en principiants de primer any, es va repetir el podi de les últimes carreres amb Àlex Moreno guanyant seguit per Marc Donet i Dani Sánchez mentre que Didac Gómez va ser nové.

Sergi Esteban acabaria quart en promeses amb Sergi Margarit cinqué en la gimcana en categoria infantil mentre que el primer premi per equips se’l va emportar l’escola d’Ontinyent on es troba el ciclista de la Vall, Andreu Sansaloni.

Cal destacar el recorregut del circuit on hi havia de tot i adaptat a la necessària progressió dels ciclistes. Unes rampes que haurien d’estar en els circuits valencians, ja que la majoria de proves es disputen en polígons totalment plans.

Articles relacionats