14 C
Gandia
Dilluns, 5 desembre, 2022

La pandèmia es troba en fase de desacceleració a la Safor

La millor satisfacció de l’última jornada és que no s’ha lamentat cap defunció  a la Safor, i a més la pressió hospitalària era de 68 persones ingressades, de les quals 19 necessiten atenció mèdica a la Unitat de Vigilància Intensiva, xifra que demostra una clara tendència a la baixa..

D’altra banda s’ha notificat el total de casos detectats en la jornada del divendres que van ser un total de 53. Les dades corresponents a la mitja jornada d’ahir dissabte són de 10 nous casos positius per coronavirus.

Assenyalar que continua el degoteig de nous brots a la Safor, la Conselleria de Sanitat ha notificat dos nous brots a la Safor:

· Tavernes de la Valldigna: 3 casos. Àmbit educatiu

· Gandia: 4 casos. Origen social

– La Comunitat Valenciana registra 2.174 nous casos de coronavirus i 4.716 altes

La Comunitat Valenciana registra 2.174 casos nous de coronavirus confirmats per prova PCR o a través de test d’antígens des de l’última actualització, que situen la xifra total de positius en 362.823 persones.

Des de l’última actualització s’han registrat 4.716 altes a pacients amb coronavirus. Els hospitals valencians tenen, actualment, 2.362 persones ingressades, i d’elles 501 necessiten atenció mèdica a la Unitat de Vigilància Intensiva.

A més, s’han registrat 71 defuncions per coronavirus des de l’última actualització, per la qual cosa el total de defuncions des de l’inici de la pandèmia és de 5.958 persones.

Articles relacionats