La pandèmia es troba en fase de desacceleració a la Safor

La millor satisfacció de l’última jornada és que no s’ha lamentat cap defunció  a la Safor, i a més la pressió hospitalària era de 68 persones ingressades, de les quals 19 necessiten atenció mèdica a la Unitat de Vigilància Intensiva, xifra que demostra una clara tendència a la baixa..

D’altra banda s’ha notificat el total de casos detectats en la jornada del divendres que van ser un total de 53. Les dades corresponents a la mitja jornada d’ahir dissabte són de 10 nous casos positius per coronavirus.

Assenyalar que continua el degoteig de nous brots a la Safor, la Conselleria de Sanitat ha notificat dos nous brots a la Safor:

· Tavernes de la Valldigna: 3 casos. Àmbit educatiu

· Gandia: 4 casos. Origen social

– La Comunitat Valenciana registra 2.174 nous casos de coronavirus i 4.716 altes

La Comunitat Valenciana registra 2.174 casos nous de coronavirus confirmats per prova PCR o a través de test d’antígens des de l’última actualització, que situen la xifra total de positius en 362.823 persones.

Des de l’última actualització s’han registrat 4.716 altes a pacients amb coronavirus. Els hospitals valencians tenen, actualment, 2.362 persones ingressades, i d’elles 501 necessiten atenció mèdica a la Unitat de Vigilància Intensiva.

A més, s’han registrat 71 defuncions per coronavirus des de l’última actualització, per la qual cosa el total de defuncions des de l’inici de la pandèmia és de 5.958 persones.

Et Pot Interessar