La pandèmia comença el mes de març amb 2 noves víctimes a la Safor

L’inici del mes de març deixa dos noves víctimes per coronavirus a la Safor, tot i que les dades de la pandèmia són molt positives, el virus continua demostrant la seua capacitat per a matar. Per tant cal anar amb cura i complir totes les mesures sanitàries.

En la jornada del dilluns passat es van notificar dos noves defuncions a la Safor, la qual cosa fa que el nombre total de víctimes alcance la xifra de 187.

La pressió hospitalària continua abaixant, a l’Hospital comarcal es troben ingressades 16 persones per Covid19, i d’elles 3 necessiten atenció mèdica a la Unitat de Vigilància Intensiva.

D’altra banda el nombre de nous casos positius de la jornada d’ahir va ser de 8.

La Comunitat registra 1.517 altes i 360 casos nous de coronavirus

– Sanitat ha administrat ja 325.484 dosis de la vacuna contra el coronavirus

D’altra banda, s’han notificat 360 casos nous de coronavirus confirmats per prova PCR o a través de test d’antígens des de l’última actualització, que situen la xifra total de positius en 378.964 persones. 

Des de l’última actualització s’han registrat 1.517 altes a pacients amb coronavirus. D’acord amb les dades registrades, en aquests moments hi ha 8.931 casos actius, la qual cosa suposa un 2,29% del total de positius.

Els hospitals valencians tenen, actualment, 1.117 persones ingressades, i d’elles 268 es troben en la Unitat de Vigilància Intensiva.

A més, s’han registrat 18 defuncions per coronavirus des de l’última actualització, per la qual cosa el total de defuncions des de l’inici de la pandèmia és de 6.714 persones.

Et Pot Interessar