20.8 C
Gandia
Dilluns, 27 maig, 2024

La pandèmia comença el mes de març amb 2 noves víctimes a la Safor

L’inici del mes de març deixa dos noves víctimes per coronavirus a la Safor, tot i que les dades de la pandèmia són molt positives, el virus continua demostrant la seua capacitat per a matar. Per tant cal anar amb cura i complir totes les mesures sanitàries.

En la jornada del dilluns passat es van notificar dos noves defuncions a la Safor, la qual cosa fa que el nombre total de víctimes alcance la xifra de 187.

La pressió hospitalària continua abaixant, a l’Hospital comarcal es troben ingressades 16 persones per Covid19, i d’elles 3 necessiten atenció mèdica a la Unitat de Vigilància Intensiva.

D’altra banda el nombre de nous casos positius de la jornada d’ahir va ser de 8.

La Comunitat registra 1.517 altes i 360 casos nous de coronavirus

– Sanitat ha administrat ja 325.484 dosis de la vacuna contra el coronavirus

D’altra banda, s’han notificat 360 casos nous de coronavirus confirmats per prova PCR o a través de test d’antígens des de l’última actualització, que situen la xifra total de positius en 378.964 persones. 

Des de l’última actualització s’han registrat 1.517 altes a pacients amb coronavirus. D’acord amb les dades registrades, en aquests moments hi ha 8.931 casos actius, la qual cosa suposa un 2,29% del total de positius.

Els hospitals valencians tenen, actualment, 1.117 persones ingressades, i d’elles 268 es troben en la Unitat de Vigilància Intensiva.

A més, s’han registrat 18 defuncions per coronavirus des de l’última actualització, per la qual cosa el total de defuncions des de l’inici de la pandèmia és de 6.714 persones.

Articles relacionats