La pàgina oficial de Facebook de l’Ajuntament del Real guanya 1.200 seguidors en dos anys i mig

La pàgina de Facebook de l’Ajuntament del Real de Gandia  ha sumat 1.900 subscriptors, mil dos-cents més que fa dos anys i mig. Les xarxes socials han canviat la forma d’informar-se de la societat, sobretot del que ocorre al voltant. Abans, els ajuntaments, empreses, associacions o entitats s’esforçaven a dissenyar i imprimir cartelleria i fullets amb les activitats que s’organitzaven per a arribar al màxim de persones possible. Ara, tota eixa informació es troba en els perfils de Facebook, Twitter, Instagram i altres eines com el WhatsApp.
Aquestes eines no només permeten conèixer el que ocorre en un municipi sinó que també han servit per a acostar l’administració al ciutadà, que té una major capacitat per a interactuar i perquè li resolguen dubtes. El veí, al seu torn, ha perdut la por a comentar, a preguntar, a debatre i açò està enriquint la relació amb la institució i a fer-la molt més pròxima si escau.
L’Ajuntament del Real de Gandia està duent a terme un bon treball en eixe aspecte. En el Facebook de l’Ajuntament del Real de Gandia es pengen les informacions institucionals que es generen, així com avisos, vídeos, imatges, anuncis, etc.
Una altra assumpte important, apunten fonts municipals, és la despolitització del perfil. S’evita al màxim penjar informacions que concerneixen a posicionaments polítics i se centren en qüestions de gestió. D’altra banda, «es dóna molta cobertura a les activitats que realitzen els col·lectius del municipi, notícies interesentas i d’actualitat», expliquen.
En definitiva, del que es tracta és de «fer del Facebook una eina útil d’informació per al ciutadà».
Més d’1.200 usuaris nous
Al juny del 2015 la pàgina de Facebook de l’Ajuntament del Real de Gandia comptava amb 700 seguidors. Eixa xifra s’ha ampliat en més de 1.200 usuaris en aquest temps, i així sobrepassar a dia d’avui els 1.900 seguidors.

Et Pot Interessar