LA NOVA PROGRAMACIÓ DEL SERRANO INCLOU UN TRIBUT A MECANO, UN ESPECTACLE DE RAFAEL ÁLVAREZ «EL BRUJO», I ÓPERA

Igualment, el diumenge 7 de febrer Rafael Álvarez El Brujo arriba al Teatre Serrano amb el seu espectacle Cómico. “Explicaré amb les rialles el que significa per a mi eixos moments de riure, com vaig fer alguns espectacles, per a quins i perquè els vaig fer i recordaré alguns dels fragments d’aquests últims deu anys. Si abans escrivia les obres ara vaig a mostrar la bastida amb la qual es munten i es fan les obres. Espere compartir eixos moments amb un públic que sé que ja em coneix i el que espera de mi: gaudir. Cómico és el lliurament que un còmic fa de si mateix. Espere, doncs, jo també gaudir», explica el conegut autor. Les entrades estan a la venda al preu d’entre 15 i 20 euros.
Finalment, destacar també la coneguda òpera Carmen que representarà la companyia ConcerLírica Internacional el dijous 3 de març al Teatre Serrano. Drama d’amor i gelosia de G. Bizet, que gira entorn del personatge de la gitana Carmen, una dona passional la llibertat de la qual i personalitat atrauen, irremeiablement, als homes que la coneixen. El sergent Don José es creua en el seu camí amb terribles conseqüències. Les entrades estan ja a la venda a un preu d’entre 20 i 30 euros.
Estrena del documental Confessions de l’Auir
Aquest mes de gener compta, a més a més, amb moltes altres activitats com l’estrena aquest dissabte 9 de gener a les 19.30 h de Confessions de l’Auir. Un documental dirigit per Pepe Llorens amb guió d’Óscar Grifoll i les actuacions artístiques d’Erika Sanz, Román Magnanelli, Maria Josep Escrivà i Luisa Domingo. Confessions de l’Auir és una pel·lícula documental que aborda el passat, present i futur d’un espai únic com és l’Auir. Un paratge singular comparable a l’Albufera de València que sempre ha estat en perill d’extinció.
Es tracta d’un documental on totes les veus tenen cabuda per a debatre al voltant de la construcció i de la conservació. L’entrada és lliure i gratuïta, fins completar l’aforament.
També aquest mes de gener, continua el cine club Una Biblioteca de Cine, organitzat junt amb la xarxa municipal de Biblioteques de Gandia, en aquesta ocasió amb la pel·lícula La Gran Bellesa que serà comentada en la Biblioteca Central el dimarts 12 de gener i projectada en el teatre el dijous 14 de gener.
Aquest mes de gener torna un altre cicle de cinema, en aquesta ocasió el de versió doblada al valencià, organitzat per l’Agència Municipal de Promoció del Valencià, el Campus de la UPV a Gandia i el CIG de la Universitat de València. El cicle comença el dijous 21 de gener amb la projecció de Màgia a la llum de la lluna de Woddy Allen i s’allargarà els mesos de febrer i març amb Mr. Holmes i Un dia perfecte, respectivament.
Tanca la programació del mes de gener, la sessió de CinePot el dimarts 26 amb la projecció de Rams, pel·lícula candidata a l’Oscar a Millor Pel·lícula de parla no anglesa en 2015 per Islàndia.
Teatre i sarsuela per al mes de febrer
El pròxim mes de febrer, a més de l’actuació de Rafael Álvarez El Brujo, el Teatre Serrano acollirà el dissabte 13 l’espectacle teatral StarMama de la companyia valenciana Ilusiones Tuyas. Elsa ha guanyat un concurs que li permetrà viatjar a l’Estació Espacial Internacional. Aquesta és la història de com la mare de qualsevol de nosaltres es prepara per a convertir-se en astronauta tenint 68 anys. Els nervis, els capritxos i l’entusiasme d’una dona a punt de viure el que podria ser la gran aventura de la seua vida. Una comèdia plena de situacions increïbles, familiars preocupats i milers de moments amb els quals riure i sentir-se identificats. Les entrades estan a la venda al preu de 8 euros.
Per últim destacar, la representació de la sarsuela Los Gavilanes el pròxim dissabte 20 de febrer, dirigida per Daniel Gascó i a càrrec del cor de la formació L’Almoina d’Almoines, amb música en directe. El preu de les entrades és d’entre 6 i 8 euros l’entrada normal i de 4 i 6 euros l’entrada reduïda (jubilats, pensionistes, carnet jove o targeta 12.35)
Venda d’entrades
Les entrades per a tots els espectacles estan a la venda en la pàgina web www.teatreserrano.es i taquilles de dimarts a dissabte de 18.00 a 21.00 h. Fora d’aquest horari es podrà comprar també en cafeteria.

Et Pot Interessar