14.3 C
Gandia
Diumenge, 2 abril, 2023

La nova marca consolida la diferenciació d’Oliva com a destinació turística

• Els colors i les formes de la nova imatge són els elements clau de la nova identitat

• La nova campanya convida al visitant a desconnectar de la seua rutina i a trobar el benestar en una destinació poc massificada i sostenible

Nova Marca Oliva presentacio

Oliva reforça la seua estratègia turística amb el llançament d’una nova marca turística, com una de les destinacions més sostenibles, innovadores i diferenciades. Una marca que destaca pels seus colors, que transmeten tranquil·litat, assossec i expectació, i unes formes capaces de representar els seus tresors: el sol, la mar, la platja, la marjal, la muntanya o les tradicions, entre altres.

Segons ha assenyalat el regidor de Turisme i Platges de l’Ajuntament d’Oliva, Kino Calafat, “la decisió de renovar la marca naix de l’objectiu de posicionar i diferenciar el nostre municipi en el mercat i en la ment del consumidor. A més, volem fer valdre el que hem sigut, som i continuarem sent.”

Aquesta nova imatge, treballada conjuntament amb l’empresa Impacte.es, té com a objectiu representar els elements més destacats i diferenciadors d’Oliva mitjançant elements simbòlics i paisatgístics. El cercle representa el sol, les formes redones li confereixen serenitat i perfecció, les formes ovalades expressen tranquil·litat i estan esbiaixades per una línia horitzontal que serveix de base i els aporta estabilitat. Representen la mar i ens recorda la forma de les dunes i les muntanyes. A més, la forma del logotip ens evoca l’escriptura àrab recordant-nos els orígens d’Oliva, les seues tradicions i festes més rellevants com són els Moros i Cristians.

Els colors de la marca

Els colors tenen un paper destacat en el significat de la imatge. L’ús de tonalitats pastels poc saturades transmeten serenitat i confereixen al conjunt dinamisme i modernitat. A través del violeta es destaca el topònim d’Oliva, donant-li entitat i força i, alhora, identitat i moderació. Amb el taronja es juga amb una tonalitat que recorda un sol de capvespre o començament del dia, fins i tot un sol de tardor o d’hivern que busca la desestacionalització.

La tonalitat fosca del verd representa la flora de les dunes i de la marjal mentre que el clar fa referència a la vegetació de les muntanyes més pròximes. El marró suau representa el color de l’arena de la platja i el cordó dunar creant un ambient refrescant i molt natural. Per altra part, el blau clar representa el color de l’aigua del Mediterrani, un mar estable, responsable i pacífic.

L’essència del reclam

Oliva és una destinació que ens convida a respirar, a relaxar-nos i a gaudir del moment en un entorn incomparable que ens condueix a la vitalitat i el benestar a través de la pràctica de l’esport, d’una gastronomia saludable i unes tradicions úniques i autèntiques.

Aquesta nova marca es veu complementada amb la consigna: Oliva inspira, respira Oliva que convida al visitant a desconnectar de la seua rutina i a trobar el benestar en una destinació poc massificada i sostenible, com és Oliva.

En conclusió, com ha afegit el responsable del departament, “la creació d’aquesta marca ha sigut un repte per a identificar tota la nostra oferta i consolidar-nos com a destinació associada a una experiència inoblidable.”

Per a finalitzar l’acte, l’Alcalde d’Oliva, David González ha subratllat la implicació de tot l’ajuntament en l’aposta pel desenvolupament i millora de la política turística, apostant per la qualitat i la innovació perquè “tots els visitants i turistes se senten acollits i gaudisquen de l’hospitalitat d’Oliva.”

Amb aquesta aposta, el Departament de Turisme fa un pas més per a afermar la competitivitat, notorietat i visibilitat d’Oliva com a destinació turística única i diferenciada.

Articles relacionats