19.9 C
Gandia
Dissabte, 18 maig, 2024

La Nao Victoria torna al port de Gandia

– La Nao Victoria torna a Gandia per a celebrar el V centenari de la primera volta al món

· El Moll dels Borja acollirà la visita de la popular embarcació del 23 al 25 d’octubre 

La Nao Victoria torna a Gandia durant aquest cap de setmana. Una rèplica exacta de la nau que en 1519- 1522 va realitzar la major gesta marítima de tots els temps: la Primera Volta al Món al comandament dels capitans Fernando de Magallanes i Juan Sebastián El Cano i que va comptar entre els seus tripulants amb un valencià, el grumet Juan de Olivar. Una expedició que per primera vegada en la història va aconseguir circumnavegar el planeta i conéixer tota la seua dimensió.

La Nao Victoria romandrà a la nostra ciutat en el Moll dels Borja del 23 al 25 d’octubre. El navili porta més d’una dècada difonent la seua gesta per ports de tot el món, i ha navegat ja des de la seua construcció milers de milles nàutiques per tots els oceans i mars del planeta.

Les entrades per a fer les visites guiades estan a la venda en el mateix vaixell i tenen un preu de 5 € per als adults, 3 € per als xiquets de 5 a 10 anys i 12 € per a les famílies (2 adults i fins a 3 xiquets). Els menors de 5 anys no paguen entrada.

Articles relacionats