20.1 C
Gandia
Dilluns, 27 maig, 2024

La música torna a Bellreguard amb la iniciativa “Concerts de Primavera”

– La primavera musical torna a florir a Bellreguard amb el cicle de concerts organitzat per la regidoria de Cultura i Festes dins de la programació d’arts escèniques de 2024

Este dissabte va tindre lloc el primer concert programat amb l’actuació d’Al Ven, un quintet de metalls, músics de l’Associació Artístico-Musical Santa Cecília de Bellreguard.

El pròxim concert serà aquest dissabte 4 de maig amb Tosca Ensemble, un quintet de vent també de la banda de Bellreguard.

Continuarà el 18 de maig, amb l’actuació, a la casa de la cultura, de diferents grups de música de cambra de l’Associació Artístico-Musical Santa Cecília de Bellreguard.

Els concerts de primavera finalitzaran el 25 de maig, amb un duo musical de saxo i trompeta, també de la banda del poble.

Tots els concerts estan programats per a les 20 h.

“Una bona ocasió per gaudir de la música en directe i de forma gratuïta, a més de recolzar el treball que fan dia rere dia els músics de la nostra banda”, ha destacat Amparo Marí, regidora de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Bellreguard.

A més, l’11 de maig tindrà lloc el concert de guitarra d’un duet format per Miquel Pérez i Maria Moreno, a càrrec de l’entitat Amics de la Guitarra de Diània.

Articles relacionats