LA MÚSICA BRASILERA DE TAI TANCA A TAVERNES EL FESTIVAL SETE SÓIS SETE LUAS

«El concierto Sambas!?» és un projecte interdisciplinar en el qual es fonen la música i el ball brasilers, eixos dos elements que caracteritzen tan bé la cultura del Brasil. Tai, amb els seus músics, proposa un concert d’hora i mitja de durada amb músiques de samba en les diverses modalitats, samba reggae, samba enredo, samba de roda, samba batucada, a més de capoeira. El repertori està compost per cançons com Garota de Ipanema, Você abusou, Mais que nada, entre altres clàssics.
Sextet (Tai: veu i pandeiro, Ernesto Urra: guitarra acústica, Miguel: baix, Héctor: bateria, Rene i Veneno: percussió i ball de samba i capoeira)
Tai va començar la seua trajectòria a Salvador de Bahia, on va actuar en grups de teatre i treballà en diversos projectes musicals.
En 2000, Tai va liderar el grup de pop rock Cactus Groove; la banda gravà un CD en directe amb versions de músiques pop rock en portugués i en anglés.
En 2001 llança el seu projecte en solitari. Eixe mateix any es trasllada a Espanya, on viu un període musical productiu i participa en diversos festivals a Barcelona, Madrid, Ceuta i València. En 2006 va gravar a Barcelona el seu primer CD, “Algo así”, amb 10 cançons pròpies.
Després d’haver actuat en festivals i sales importants d’Espanya, la música de Tai aplega al cinema. En 2006 la cantant va rebre la invitació per a participar en la pel·lícula “La carta esférica”, del director espanyol Imanol Uribe. Junt amb actors de la talla de Carmelo Gómez i Aitana Sánchez-Gijón, Tai interpretà “Algo así”, cançó del primer CD. “La Carta esférica” és una adaptació del llibre homònim d’Arturo Pérez-Reverte. Al gener de 2008 la pel·lícula va ser nominada per a “millor adaptació cinematogràfica” en els Premis Goya.

Et Pot Interessar