“La mort d’Ivan Ilitx”, a la huitena sessió del Club de Lectura de Gandia

La Biblioteca Central de Gandia celebrarà la huitena sessió del Club de Lectura dijous 31 de maig a les 19:30 h. a la Sala d’Actes de la Biblioteca Central amb la novel·la “La mort d’Ivan Ilitx” de Lev Tolstoi.

El Club de lectura ve realitzant-se els darrers dijous de cada mes i compta amb la participació de quatre col·laboradores –Agustina Pérez, Gràcia Signes, Maite Insa i Ruth Palonés–, les quals a més de moderar les sessions han fet la selecció de les lectures. Com a novetat, incorporen també altres generes com la poesia i el teatre, i comptarem amb la participació d’autors locals i els autors guanyadors del Premi Ausiàs March de Poesia 2017 i del Premi Joanot Martorell de Narrativa 2017.

En esta ocasió la moderadora de la sessió Gràcia Signes ha realitzat la proposta de lectura de la novel·la “La mort d’Ivan Ilitx” de Lev TolstoiPer a participar cal inscriure’s prèviament. En acabar-se cada sessió, es podrà arreplegar el llibre per al mes següent.

Toni Ordiñana, coordinador de les biblioteques, ha destacat que es “una magnífica oportunitat per comentar, debatre, contrastar punts de vista, compartir opinions i experiències” i convida a assistir-hi a tots els amants de la literatura.

Et Pot Interessar