14.3 C
Gandia
Divendres, 24 març, 2023

LA MANCOMUNITAT ULTIMA EL I PLA DE JOVENTUT DE LA SAFOR

El Servei de Joventut de la Mancomunitat de la Safor, Calaix Jove, explica a les regidories de Joventut de la comarca el resum del 2021 i presenta les pròximes propostes d’intervenció en polítiques de joventut.

L’equip del Calaix Jove fa un balanç molt positiu de l’any 2021 a pesar de les dificultats viscudes per la pandèmia. 

Tornen les Nits Bordes a la Safor

Així doncs, es consoliden programes de participació juvenil, com la Xarxa de Corresponsals Juvenils de la Safor i el Creant Futur; programes d’oci educatiu com el Barrejat d’Oci i les Nits Bordes; o programes d’igualtat com el Pregunta i Enrotlla’t. Tant és així, que des de l’IVAJ s’ha premiat la feina realitzada concedint a la Mancomunitat de la Safor, a través de les ajudes a entitats locals per a desenvolupar programes de joventut, un total de 21.150 €.

D’altra banda s’anuncia que el Pla Jove de la Safor veurà la llum enguany, ja que a hores d’ara s’està acabant de redactar el diagnòstic de la comarca en matèria de joventut i hi ha previst un Fòrum Jove comarcal els dies 26 de març i 9 d’abril, a les poblacions de Bellreguard i Ròtova en aquest ordre.

Recalquen també el treball en xarxa realitzat amb la resta d’agents municipals que treballen en joventut de la comarca, sent aquest un pilar bàsic de l’èxit dels programes del departament.

Per la seua part, la presidenta de la Mancomunitat, Assumpta Domínguez, destaca l’impuls de l’IVAJ a les polítiques de joventut implantades per la Mancomunitat de Municipis de la Safor amb el Pla de Municipalització de les Polítiques de Joventut. En aquest sentit, el pressupost de la Generalitat concedit al Servei de Joventut de la Mancomunitat s’ha incrementat fins a 147.000€ per a l’any 2022.

Articles relacionats