La Mancomunitat de Municipis de la Safor distingida per MC Mutual per baixa sinistralitat

La Mancomunitat de Municipis de la Safor va rebre un reconeixement per part de MC Mutual, representada per Concha Ríos Hidalgo,
Directora Provincial, i Ramon Chesa, responsable de la Unitat Bàsica de Gestió de Gandia i Oliva, per la baixa sinistralitat de la plantilla de personal en els últims 5 anys. Al llarg d’aquest període no s’ha produït cap accident ni cap baixa laboral produïda per l’exercici de l’activitat professional entre els més de 60 professionals que formen part de la Mancomunitat.

La Mancomunitat de Municipis de la Safor porta a terme un programa de prevenció de riscos laborals, d’acord amb la legislació vigent. Aquest programa consisteix en el fet que el mobiliari i la il·luminació siga l’adequat per al desenvolupament del treball; en la formació de la plantilla de personal en l’ús correcte del mobiliari i dels ordinadors, en evitar situacions d’estrés pel volum de treball i l’atenció als usuaris, i en l’ús del vehicle, ja que es produeixen molts desplaçaments per la comarca de la Safor per atendre les necessitats tant dels ajuntaments com dels usuaris dels diferents serveis.

Et Pot Interessar