La Mancomunitat de la Safor s’estrena a Fitur amb mostrador propi

La Mancomunitat de Municipis de la Safor s’estrenarà com a expositor en FITUR 2019. Una delegació encapçalada per Tomàs Ferrandis Moscardó (president i alcalde de Xeresa), i per Assumpta Domínguez (consellera de Turisme i alcaldessa de Potries) representarà als municipis de la Safor en la Fira Internacional de Turisme.

L’objectiu fonamental de l’acció promocional és donar a conéixer la comarca de la Safor al Mercat del Centre de l’Estat Espanyol en la Fira Internacional FITUR 2019.

La Mancomunitat de Municipis de la Safor disposarà d’un espai expositiu propi on mostrarà els múltiples recursos i productes turístics de la comarca.

El dijous 24 de gener es farà una presentació als mitjans de comunicació on s’exposarà els treballs realitzats dins del marc del Plans de Dinamització i Governança Turística que van a començar en la tercera anualitat.

Es presentaran les accions  de promoció del Turisme ACTIU realitzades al llarg de l’any i el treball realitzat sobre el massís del Mondúver i, també, les accions de dinamització de les rutes per a bicicletes i vianants de la Safor.

La Mancomunitat mostrarà els nous punts per a gaudir del Turisme de Natura ja que ha habilitat el Balcó de la Safor al municipi d’Ador, així com els Punts d’Albirament d’Aus (Birdwatching o Turisme Actiu) que ha realitzat al riu Serpis i a la Marjal Xeraco-Xeresa.

Com a novetats es presentarà un Fullet sobre la Gastronomia de la Comarca que inclou un extens receptari i un guia d’establiments on degustar els plats més tradicionals de la cuina d’arrel.

A la roda de premsa es llançaran les principals propostes a desenvolupar a l’any 2019.

Et Pot Interessar