12 C
Gandia
Dissabte, 2 març, 2024

La Mancomunitat de la Safor lliura el premis del Concurs “Aturem les violències masclistes”

El passat 2 de desembre de 2020, a la seu de la Mancomunitat de Municipis de la Safor, ha tingut lloc l’acte de lliurament del premi del II Concurs “Aturem les violències masclistes!”, dirigit a l’alumnat de 4t d’ESO dels centres educatius de la comarca de la Safor.

Han lliurat els premis Salvador Femenia, president de la Mancomunitat, i Assumpta Domínguez, vicepresidenta de l’entitat.
Aquest concurs té la finalitat de sensibilitzar la població juvenil contra les violències masclistes. Per a fer-ho, l’alumnat participant ha d’elaborar una presentació o vídeo al voltant de la denúncia i la prevenció de la violència de gènere.

Enguany, l’alumnat de 4t d’ESO del Col·legi Las Colinas del Real de Gandia ha guanyat el premi, amb un vídeo que reflexiona sobre la violència psicològica en l’àmbit de la parella i de quina manera afecta la gent més jove.

Per a recollir el diploma i el premi, un lot de llibres i jocs de taula amb perspectiva de gènere, han acudit Laura Cloquell Giner, docent del centre, i Carlota Suquet Chova, alumna en representació de la seua classe.

A més a més, la presentació de l’IES Jaume II El Just de Tavernes de la Valldigna ha sigut distingida amb l’accèssit del concurs. El grup de 4t d’ESO d’aquest institut ha escrit i dramatitzat una poesia contra la violència de gènere. Carmen Espí Escrihuela, professora de l’IES i Llum Ripoll Corella, alumna de 4t d’ESO, també han acudit a l’acte.

Articles relacionats