18.2 C
Gandia
Diumenge, 24 setembre, 2023

La Llotja del Grau de Gandia acull una jornada sobre pesca i cuina d’aprofitament

 

 

– La Llotja del Grau acull una jornada sobre pesca i cuina d’aprofitament organitzada per la UPV i Eucrante dins del projecte DIGIPESCA

La primera Tinent d’Alcaldia i regidora de Pesca, Alícia Izquierdo, i la regidoria d’Economia, Elena Moncho, van assistir ahir a la Llotja del Grau de Gandia per a participar en la jornada sobre pesca i cuina d’aprofitament organitzada per la Universitat Politècnica de València i Eucrante dins del projecte DIGIPESCA.

En la jornada es va poder conéixer els diferents tipus de pesca que hi ha així com el funcionament de la llotja en el seu dia a dia. La cloenda va ser un showcooking dels diferents peixos de proximitat de la zona. Aquest projecte ha comptat amb la col·laboració d’El Hogar del Pescador”, la Cofraria de pescadors de Gandia i el GALP Gandia i Albufera.

El Hogar del Pescador fotografia Alex Oltra
El Hogar del Pescador, fotografia Àlex Oltra

Una jornada molt interessant en la qual les dos regidores van comprovar la importància del consum del peix de proximitat així com saber potenciar i valorar els productes pesquers i el treball de tots els agents implicats en aquest sector.

Articles relacionats