25.8 C
Gandia
Dimecres, 6 juliol, 2022

La Junta Local Fallera de Tavernes de la Valldigna agraeix a les falleres i fallers el seu comportament enfront del coronavirus

La Junta Local Fallera ha volgut agrair, amb el màxim respecte i compliment de l’Estat d’Alarma, la creativitat i l’enginy per a celebrar dins de cada casa de les falleres i fallers la setmana fallera.

FDF Junta Local Fallera de Tavernes de la Valldigna

Una vegada més, totes les falleres i fallers de Tavernes hem demostrat el civisme i respecte que tenim a la resta de la societat. Des d’ací volem donar l’enhorabona a totes i cadascuna de les sis comissions del nostre benvolgut poble. Aquests fallers i falleres que estan tot un any treballant molt per a culminar en la setmana fallera. Setmana fallera que hem tingut igualment però des de casa, sense tindre els Casals oberts, ni els monuments al carrer. Però la setmana fallera ahí ha estat, ja que els Casals han estat dins de cada casa, heu fet monuments fallers que més d’un artista voldrà agafar idees, ofrena a la nostra Mare de Déu, on cadascú li ha fet el seu santuari, mascletades caseres, on els més menuts i menudes han gaudit moltíssim i cercaviles des dels balcons, cada dia.

Sols volem donar-vos l’enhorabona i les gràcies. Gràcies a vosaltres, nosaltres també hem gaudit de cada vídeo, fotografia i àudio que hem vist i hem sentit. Sou un col·lectiu molt gran, PERÒ GRAN EN MAJÚSCULES!!

I el millor de tot el que està passant, ja que sempre s’ha de ser positiu, és que aquest any tindrem dues setmanes falleres, la que s’acaba hui i la que està per vindre. Així que ànim, continuem en casa! Aquesta situació canviarà i tornarem a obrir els Casals, tornarem a plantar les falles al seu lloc, es tornarà a escoltar música de cercavila per tots els carrers i tornarà a fer olor de pólvora i a veure les mascletades i els Castells de focs d’artificials.

Totes les comissions, tant infantils com majors, teniu el primer premi, el primer premi en tot. Que visquen totes les falles del nostre poble i de tots els pobles, que visca el món faller i que visca el món sencer.

Fem cas a tot el que ens diuen, ens hem de quedar a casa. Pensem també, que açò ha sigut un toc d’atenció, és moment de reflexió”.

#LesFallesEsQuedenEnCasa

Articles relacionats