LA JUNTA DE COREA XIFRA EN 300 LES INTERVENCINS EN SERVEIS BÀSICS ALS DARRERS TRES MESOS

La Junta de Districte de Corea ha donat compte esta setmana de les actuacions de serveis bàsics que s’han realitzat als darrers tres mesos, que el president de la junta, José Manuel Prieto, xifra en 300, així com de les 63 actuacions de la Policia Local realitzades al barri en el mateix periode. També es van recollir les peticions de veïns fetes a través de l’Associació i a les que anirà donant-se resposta i solució en els pròxims dies, afirma Prieto.

 

El President de la Junta de Districte, José Manuel Prieto, va destacar actuacions molt demandades que ja són una realitat, com és el cas del comptador de segons que s’ha instal•lat en el semàfor de l’Avinguda Blasco Ibáñez on està el Centre de Convivència i Centre Social de Corea.
També es va parlar de la neteja intensiva que està fent-se en el districte aquesta setmana i que culminarà el dia 12 de maig amb la neteja de solars que s’utilitzen com a pàrquings.

Es va donar compte de les actuacions i canvis d’aparcament en diversos carrers del barri que ja es van aprovar en l’última Junta de Districte amb l’objectiu d’augmentar les zones d’aparcament que es van veure minvades amb les obres del jardinet.

I es va informar de la darrera actuació de l’empresa de control de plagues CTL que respón a les peticions fetes per veïns que manifestaven molèsties per la massificació de coloms en les finques. L’empresa de la contracta de plaguicides de l’Ajuntament, després de visitar diverses finques i buscar possibles solucions per al control de la plaga, ha decidit instal•lar una gàbia en la terrassa del Centre Social que servirà per a controlar la població de coloms per la zona del jardinet i que se suma a la que ja hi ha instal•lada a la zona del Parc de l’Estació.

A la Junta de Districte celebrada ahir es va parlar també de la pròxima celebració d’un Mercat Solidari en benefici de Càritas i amb la col•laboració de les associacions del barri i també de la celebració en juny de les festes del Districte que coincideixen enguany amb els 25 anys de l’Associació de Veïns de Corea.

En paraules del president de la Junta de Districte, Jose Manuel Prieto “la política útil és la que fem cada dia per millorar les barriades de Gandia i canviar la vida de la gent.”

Et Pot Interessar