La júnior del Club d’Atletisme Safor Delikia Sport Cristina Segura guanya l’autonòmic de proves combinades en la seua categoria

L’atleta júnior Cristina Segura (U20), del Club d’Atletisme Safor Delikia Sport Saqui, va fer sisena posició en pentatló i la primera en la seua categoria en el Campionat Autonòmic de Proves Combinades en Pista Coberta, disputat el darrer cap de setmana a València. També va participar Víctor Leca en heptatló.

Per la seua banda, en el control de marques, fora de la competició, van participar Vicente Juan Martí (400 m.), Juan Antonio Pérez Huerta (800 m.), i Aitana Ferrairó i Laura Sanchis, en llargada.

D’altra banda, este cap de setmana els atletes “groguets” de pista competien divendres al Gran Premi de València (Bernat Pérez, Alejandro Martínez, Andreu Jiménez, Maria Evangelista i Amanda Latorre), i diumenge 20 en la segona jornada del provincial individual U23 i Màster, i en diversos controls. A l’aire lliure el club estarà en les proves de cross d’Alcoi i Benicarló, també diumenge.

Et Pot Interessar