17.4 C
Gandia
Diumenge, 4 juny, 2023

La jove ciclista de Gandia, Carla Bañuls, no es cansa de guanyar

– La gandiana Carla Bañuls va tornar a guanyar en la prova ciclista d’escoles que es va celebrar aquest passat diumenge en la població alacantina de Tibi.

Una prova marcada pels 300 metres de pujada amb un pendent del 7 o 8 per cent on els joves ciclistes van haver de realitzar diverses vegades deixant clar que aquesta prova és la més dura de la Comunitat Valenciana.

Quant a les classificacions, Carla Bañuls del Triasport Gandia va véncer en la categoria femenina sense pal·liatius aconseguint el quart lloc entre xics i xiques en la categoria infantil.

Andreu Sansaloni

En la carrera d’alevins, Andreu Sansaloni del Triasport va finalitzar en la quarta posició fregant el podi després de remuntar en la penúltima volta des del desé lloc.

A més d’aquests dos corredors es trobaven altres dos ciclistes de l’escola de la Valldigna de Tavernes on Cristian Vercher que va ser huitena en principiants i Nasio Grau va ser dotzé en carrera i setzé en gimcana en la categoria de promeses.

Diumenge que ve es reprén les proves a la província de València després de quasi un mes d’aturada amb la disputa del Trofeu de la Pobla Llarga.

IVAN GOMAR EN EL TROFEU DE LA CALONJA

ciclisme

D’altra banda, aquest passat dissabte es va disputar la tercera prova de la Copa d’Espanya en categoria júnior on el de La Font, Ivan Gomar, va acabar en el lloc 64 a poc més de 5 minuts de Pablo Lospitao que va ser el vencedor d’aquest Trofeu La Calonja de Tarragona.

Una prova dura amb pluja, calamarsa i vent a més dels ports de muntanya que ja en la primera cota l’escamot semblava un rosari.

Articles relacionats