12.5 C
Gandia
Dissabte, 9 desembre, 2023

La insistència d’Oliva contra els abocadors ensopega amb la falta de consciència

abocaments oliva 2
A la imatge superior, estat este dilluns de l’abocador al camí de la Platja Santa Anna. Sobre estes línies, després de l’actuació de la brigada municipal.

La insistència de l’Ajuntament d’Oliva per acabar amb els abocadors incontrolats i l’incivisme està ensopegant amb la falta de consciència d’aquells que es neguen a fer ús dels mitjans al seu abast per a desfer-se de residus i voluminosos. Per més que insisteix l’ajuntment, brollen nous abocaments. 

Este dilluns mateix la Brigada d’Obres i Serveis ha actuat al camí de la Platja Santa Anna, alhora que l’ajuntament recordava per enèsima vegada a la ciutadania que “cal concienciar-se per tal que aquestes zones no es convertisquen en abocadors incontrolats”.

Oliva disposa de tres serveis per tal de desfer-se de les deixalles: l’ecoparc al Polígon El Brosquil; els ecoparcs mòbils en diversos punts de la ciutat, i la recollida d’andròmines a domicili, tots els dijous a la nit (prèvia cita). No obstant, no desapareixen les infraccions a la normativa que regula este servei, per a desesperació del govern local. 

Articles relacionats