19.7 C
Gandia
Diumenge, 26 març, 2023

La Incidència Acumulada a la Safor és de 479,34 casos i amb nivell de Risc Extrem de Contagi 

L’augment del nombre de casos a la Safor marca l’evolució de la 5a onada de coronavirus, on la corba de contagi no ha trobat encara el cim. Alguns experts pronostiquen que no serà fins a dos setmanes quant es produirà el descens dels contagis.

Corba Contagi Area de Salut 130721

El 81% dels municipis de la Safor es troben en nivell de risc extrem de contagi (21 municipis) i en nivell d’alt risc de contagi (4 municipis), en aquesta actualització només hi ha 5 municipis en zero casos actius per coronavirus en els últims 14 dies.

Covid Safor 130721

Gandia té 417 casos actius i una incidència acumulada de 559,27, altres municipis en risc extrem són Oliva i Tavernes de la Valldigna, a més d’altres pobles com són Miramar, La Font d’En Carrós, Bellreguard, Daimús i Simat que tenen una població de més de 3.000 habitants.

La Incidència Acumulada comparativa de la Safor amb la Comunitat Valenciana indica que l’evolució de la pandèmia és pitjor a la Safor que a la Comunitat Valenciana

Incidencia Acumulada comparativa Safor

Cal continuar insistir en la responsabilitat ciutadana per tornar a controlar el nombre de contagis i no patir de nou una crisi sanitària derivada de l’augment de persones que necessiten ser ingressades i el bloqueig de les Unitats de Vigilància Intensiva que poden, una vegada més, paralitzar el ritme de les intervencions quirúrgiques.

Articles relacionats