14.1 C
Gandia
Divendres, 19 abril, 2024

La II Gala Gastronòmica Solidària de Càritas Gandia serà per ampliar l’atenció del Centre de Dia

 

• Tot el que es recapte es destinarà a ampliar l’atenció en el Centre de Dia per a persones sense llar, situat al carrer Gutiérrez Mas de Gandia

• Participen més de 42 empreses i d’elles 21 restaurants de Gandia principalment, però també de la comarca de la Safor i fins i tot de València.

• En la rifa es premien allotjaments en hotels, entrades a concerts o menjars per a dues persones en diversos restaurants, entre ells Casa Manolo (estrela Michelín) o l’Habitual by Ricard Camarena.

Càritas Gandia organitza la segona edició de la Gala Gastronòmica Solidària dilluns que ve 25 d’octubre a partir de les 20 h. L’esdeveniment tindrà lloc en la plaça Tirant de Gandia.

Es tracta d’un acte benèfic per a recaptar fons per a ampliar l’atenció en el Centre de Dia per a persones sense llar, situat al carrer Gutiérrez Mas, 10 de Gandia.

A causa de l’evolució de la Covid, l’acte es desenvolupa enguany en un espai a l’aire lliure de més de 10.000 m² (en el centre de Gandia) i amb un aforament màxim per a 300 persones.

L’entrada a la gala tindrà un cost de 20 € i l’assistent podrà degustar les tapes, a més de beguda. D’altra banda, també en aquesta segona edició es vendran bitllets de rifa a un preu de 5 euros.

Enguany participen 42 empreses del sector turístic i de la restauració, 6 més que en la primera edició, celebrada en 2019.

Tots els beneficis aniran destinats a les persones sense llar, ja que l’espai i el muntatge de l’esdeveniment, corre a compte d’empreses col·laboradores.

A més, per a realitzar l’esdeveniment comptem amb la col·laboració del departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Gandia. L’empresa *Oci Urbà s’encarrega de la instal·lació de mobiliari; Inma Floristas de la decoració; Salva Servei d’àpats d’aportar la cristalleria i el locutor dels 40 Principals Gandia, José Vicens, serà el DJ que amenitzarà l’esdeveniment.

Ferran Martínez, regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Gandia ha assenyalat en roda de premsa que igual que va fer en 2019, el departament torna a donar suport a la iniciativa de Càritas Gandia “perquè és un encert implicar els hostalers en un esdeveniment que en la primera edició va ser un èxit. De fet, ara es duplica tant l’espai com l’aforament, sempre garantint les mesures sanitàries. Des del consistori contribuïm amb aquest acte a la promoció de Càritas Gandia, senyera de la solidaritat”.

II GALA GASTROPer part seua, el director de Càritas Gandia, Francisco Carrió, ha agraït el suport del consistori i com no, a les 42 empreses i entitats que col·laboren perquè aquest esdeveniment siga una realitat, “agraïm de manera especial al sector de la restauració i turístic que s’impliquen en aquest esdeveniment perquè després de les dificultats que han passat durant els mesos de pandèmia, ara participen en aquest esdeveniment de manera altruista. Tot el que es recapte es destinarà a les persones sense llar, usuàries del Centre de Dia. Gràcies a totes les empreses solidàries que a través de la seua Responsabilitat Social Corporativa contribueixen al fet que Gandia tinga uns serveis que d’una altra manera no tindria”.

 

Pere Montalbán, president de l’hostaleria del Centre Històric i membre de Tasta Gandia, ha agraït a Càritas Gandia “tota la labor que realitza l’entitat. Sens dubte l’hostatgeria ha d’estar al seu costat. Destí Safor, Tasta Gandia i l’hostaleria del Centre Històric se sumen a aquest esdeveniment a pesar que és una època difícil per a tots. Aquest acte no sols és una experiència solidària, també té un gran nivell gastronòmic”.

RESTAURANTS QUE PARTICIPEN AMB L’ELABORACIÓ D’UNA TAPA

1-. MERCAT BAR
2-. XEF AMADEO
3-. 2 ESTACIONS
4-. PARSIFAL
5-. GLORIAMAR
6-. CASA JULIA
7-. KAYUKO
8-. PEPITO LA FLOR
9-. PEKO
10-. TELERO
11-. VINS I MÉS
12-. LA TULIPA CASA SANCHIS
13-. ASSOCIACIÓ FIDEUÀ GANDIA
14-. UMAMI
15-. PAELLO
16-. LA LLEVANTINA
17-. HOTEL SENATOR
18-. CASA JOSE
19-. SALVA DOLÇOS
20-. GELATS LLORENS&BAENA
21-. RAÚL PASTELERIA

EMPRESES QUE PARTICIPEN AMB LA BEGUDA

22-. HOTEL BAYREN -CÒCTELS
23-. TERRANEA– CERVESA ARTESANA
24-. CASA COLAU- LICORS
25-. CELLERS ARRÁEZ– VINO TINTO I BLANCO “DOLENTA VIDA”
26-. CAFÉS CLIMENT

EmPRESES QUE PARTICIPEN AMB LA RIFA

27-. VIATGES GANDIA- NIT D’HOTEL PER A 2 PERSONES
28-. HOTEL VILLALUZ – NIT D’HOTEL PER A 2 PERSONES
29-. HOTEL BAYREN– SPA
30-. CASA MANOLO– CENA PER A 2 PERSONES
31-. STREET FOOD GANDIA- SOPAR PER A 2 PERSONES
32-. LA SORPRESA- MENJAR O SOPAR PER A 2 PERSONES
33-. HOTEL PRINCIPAL
34-. HABITUAL BY RICARD CAMARENA- MENJAR o SOPAR PER A 2 PERSONES
35-. 2 ESTACIONS- MENJAR O SOPAR PER A 2 PERSONES
36-. COPE VALÈNCIA- 10 ENTRADES CONCERTS

ENTITATS COL·LABORADORES

37-. AJUNTAMENT DE GANDIA (PROMOCIÓ ECONÒMICA)
38-. AJUNTAMENT DE GANDIA (TURISME)
39-. OCI URBÀ
40-. INMA FLORISTES
41-. SALVA SERVEI D’ÀPATS
42-. DJ JOSÉ VICENS (40 PRINCIPALS)

Articles relacionats