22.1 C
Gandia
Divendres, 31 març, 2023

La Guàrdia Civil esclareix un robatori amb violència comès a l’octubre a Oliva

La Guàrdia Civil ha esclarit un robatori amb violència perpretat el passat mes d’octubre a Oliva i ha detingut als dos presumptes autors, dos homes de 25 i 27 anys acusats de robar a una persona amb mobilitat reduïda a l’eixida d’un local d’oci  350 euros que havia acabat de guanyaren les màquines escurabutxaques, segons ha informat la Guàrdia Civil en un comunicat.

La recerca es va centrar en els clients habituals d’aquest tipus d’establiments i les gravacions de les càmeres de seguretat han permés identificar als presumptes autor, una identificació que després va confirmar la víctima.
Els detinguts, de nacionalitat espanyola i marroquina, i veïns d’Oliva, suposadament van assaltar a víctima a les 4.00 de la matinada del passat 22 d’octubre, a qui van agagar del coll i va intentar realitzar una tècnica de judo.
Mentre, un segon jove procedia a llevar-li la cartera. Una vegada aconseguit el seu objectiu, els autors del robatori van eixir van fugint i van deixar a la víctima tirada en la vorera.

Articles relacionats