17.3 C
Gandia
Dijous, 18 abril, 2024

La Germandat de l’Entrada de Jesús beneirà hui el seu Calvari a Beniopa

La Germandat de l’Entrada de Jesús en Jerusalem, que aquest últim cap de setmana ja li va poder mostrar a la societat confrare la segona fase d’embelliment del seu trono-anda amb la incorporació de quatre medallons amb els emblemes de la Germandat obra del tallista Ricardo Rico i l’ebenista Xavier Lloret no té únicament com a novetat açò, i és que avui, Dimarts Sant, a les 19:00 h de la vesprada, tindrà lloc l’acte més esperat de la Germandat: la benedicció del Calvari de Beniopa. Calvari que, finalment, després de tres anys d’intens treball, s’ha aconseguit culminar.

A les 19:30 h, des de l’església Santa Maria Magdalena de Beniopa tindrà lloc la romeria fins al Calvari on el Consiliari de la Germandat, Sr. Miguel Fons procedirà a la seua benedicció.

WhatsApp Image 2024 03 26 at 08.10.23 1Després, tindrà lloc el prec del Calvari per les 15 estacions de les quals disposa el Via Crucis benioper, sent aquesta quinzena estació la que ja conforma la primera pedra de la futura ermita dels Dolors que la Germandat té intenció de reprendre l’any que ve.

Des de la germandat han assenyalat que “Qui vulga acompanyar els confrares i els veïns de Beniopa serà molt ben rebut.”

Articles relacionats