15.2 C
Gandia
Divendres, 3 febrer, 2023

La Generalitat recolza  la re-apertura de manera segura dels Mercats de Gandia

 

  •  Rosana Seguí felicita l’Ajuntament per l’esforç de la ciutat en convertir un sistema tradicional de comercialització en un dinamitzador de l’economia local.

  • La direcció general invertirà 5’9 milions d’€ en ajudar en les despeses de re-apertura segura al públic i en la reactivació i promoció del comerç local dels nostres pobles i ciutats.

 

La directora general de Comerç, Artesania i Consum de la Generalitat, Rosana Seguí, acompanyada del regidor delegat de Polítiques Econòmiques i Comerç, Ferran Martínez, ha visitat aquest matí el mercat a l’aire lliure dels dimarts a Roís de Corella per tal de conèixer de primera mà tota la reestructuració i rellançament dels mercats no sedentaris que està duent a terme l’Ajuntament de Gandia.

Cal recordar que el mercat dels dimarts es trasllada a partir de la setmana vinent a la plaça del Jardinet de Corea i Roís de Corella tindrà de forma regular el mercat dels dissabtes. A més, els divendres naix un nou mercat dedicat a l’artesania a la plaça de l’Escola Pia, al Centre Històric. Es mantenen els dels dijous i diumenges, a la plaça de la Marina del Grau i el passeig Rosa dels Vents de la platja de Gandia, respectivament.

El departament de Polítiques Econòmiques i Comerç treballa a hores d’ara en la implantació de nous mercats no sedentaris a la nostra ciutat.

La directora general ens ha agraït l’esforç que estem fent a la ciutat per tal d’aprofitar un sistema tradicional de comercialització, que constitueix un motor de dinamització dels barris i de l’activitat comercial global de la ciutat. Estem satisfets del desenvolupament que estem tenint i seguirem ampliant l’oferta actual de mercats en la mesura del possible”, ha assegurat Martínez.

La directora general ha pogut comprovar que el mercat reuneix totes les garanties per poder obrir-se al públic d’una forma totalment segura. “Des de la direcció general volem ajudar a totes aquestes despeses que ocasiona la re-apertura al públic de forma segura dels mercats a l’aire lliure. Per això, hem obert una línia d’ajudes de 5’9 milions d’euros que, a banda d’ajudar amb aquestes despeses, també tindran com a objecte la reactivació i promoció del comerç local dels nostres pobles i ciutats”, ha anunciat.

Articles relacionats