21.6 C
Gandia
Dilluns, 20 maig, 2024

La Gala Gastronòmica Solidària organitzada per Càritas Gandia recapta 7.935 euros

• La recaptació total s’ha aconseguit gràcies a la venda d’entrades, paperetes de la rifa i la TAPA 0 amb donatiu a través de Bizum.

• Més de 300 persones van assistir a l’acte celebrat anit en la plaça Tirant, amb la presència de l’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, la regidora de Promoció Econòmica, Vicenta Ferrer (regidoria col·laborada de l’esdeveniment) i membres de la corporació municipal.

• Per part de Càritas, van assistir el president, Juan José Monfort, el director, Francisco Carrió, el subdirector, Enrique Orihuel i la secretària Maite Boscá, així com tècnics i voluntaris de l’entitat.

• L’acte va ser presentat per Borja Rodríguez, de COPE València, que a més és voluntari en el Centre d’Atenció Integral de Càritas Gandia.

Èxit rotund de la III Gala Gastronòmica de Càritas Gandia. L’entitat ha aconseguit recaptar prop de 8.000 € entre la venda d’entrades a la gala, els tiquets de la rifa i els donatius de la Tapa 0 que es van realitzar a través de Bizum.

Des de Càritas Gandia, el director, Francisco Carrió, ha agraït la participació en l’esdeveniment, tant de les 42 empreses que s’han implicat, com al públic assistent i a l’Ajuntament de Gandia per la seua col·laboració.

Per part seua, l’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, va intervindre en l’acte per a fer valdre la tasca que realitza Càritas a la nostra ciutat amb els més desfavorits i va agrair als restauradors que havien participat en la Gala per la seua col·laboració desinteressada. En la mateixa línia d’agraïment al sector de la restauració i lloança del treball de Càritas es va manifestar la regidora Vicenta Ferrer.

Encara que el pressupost per a adequar el menjador del Centre de Dia per a persones sense llar ascendeix a quasi 15.000 euros, i altres 11.000 euros l’habilitació d’una sala de descans, amb els prop de 8.000 € recaptats, Càritas Gandia començarà les obres d’adequació de manera immediata. “És urgent que les persones sense llar tinguen un lloc en el qual poder menjar i descansar pel que amb el recaptat en la gala començarem les obres d’adequació de l’espai i en una segona fase habilitarem la cuina amb els electrodomèstics necessaris, així com la sala de descans” ha explicat el director de Càritas.

III Gala Gastronomica Solidaria Caritas Gandia Fotografia Alex Oltra 1
III Gala Gastronòmica Solidària Càritas Gandia, Fotografia Àlex Oltra

La coordinadora de la III Gala Gastronòmica i responsable de comunicació en Càritas Gandia, Begoña del Prat, ha detallat que en l’esdeveniment celebrat anit han participat “de manera totalment altruista, donant el seu temps i diners, 25 restaurants i empreses de la restauració: TELERO, CASA SANCHIS LA TULIPA, XEF AMADEO, CASA JULIARAUL PASTELERIA, PASTISSERIA SALVA, ENTREPÁ, ASSOCIACIÓ FIDEUÀ GANDIA (que va cuinar una fideuà a les mans del fideuet d’honor), PEKO, MERCAT BAR,  L’ASSOCIACIÓ HOSTELERIA CENTRE HISTÒRIC GANDIA, VOGA,   CASA TERECOQUERÍA PEPE COTAINA, MOLÍ  CANYAR,   PAELLOARROCERÍA BRASERIA LLEVANTINA, CASSOLETA POTRIES, HOTEL BAYRENCOMAVI (CERVESA MAHOU), LICORS FERRI, CAFÉS CLIMENT, CELLERS ANECOOP I CELLER PONT DE RUS. A més, la cuina del Centre d’Atenció Integral per a persones sense llar també va participar amb una tapa”.

La regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Gandia, dirigida per Vicenta Ferrer, va col·laborar en l’esdeveniment. Quant al muntatge, l’empresa OCI URBÀ es va fer càrrec de la infraestructura; SALVA servei d’àpats va participar amb la instal·lació de taules de còctel i el parament i el DJ ANTUANG va amenitzar l’esdeveniment.

A més, la III Gala va comptar amb un presentador excepcional, Borja Rodríguez, de COPE València, que a més és voluntari en el CAI de Càritas Gandia.

Pel que fa a la rifa, han participat 2 ESTACIONS, DAILY GASTROBAR, HOTEL BAYRENGLORIAMAR, EL ASOMBRO, PARSIFAL, TU&ME RESORT, VIATGES GANDIA, PANADERIA VILA, Al PUNT, MIRACLE, CELLER PONT DE RUS, TANO I LLEVANTINA ARROCERÍA BRASERÍA.

Articles relacionats