21.8 C
Gandia
Dijous, 28 setembre, 2023

La Fundació Vicky Foods organitza la xarrada “Saps com cuidar el teu cor?”

– El cardiòleg Alejandro Fernández abordarà la salut cardiovascular a través d’una xarrada en la Fundació Vicky Foods 

El cardiòleg pediàtric de la Clínica Biomèdica Ascires Gandia i coordinador de la Comunitat Valenciana Grup Español RCP, Alejandro Fernández, oferirà aquest dilluns, 20 de juny, a les 18.30 hores en la Fundació Vicky Foods la xarrada “Saps com cuidar el teu cor?”.

El doctor abordarà els factors de risc que poden afectar la salut cardiovascular i com ajudar a previndre’ls, així com la importància d’inculcar un estil de vida saludable des de la infància, com a prevenció de malaltia cardiovascular.

A més, Alejandro Fernández presentarà el programa de prevenció contra la mort sobtada cardíaca en adolescents de 14 a 16 anys conegut com a ‘Cardiopredict’ i les Noves Guies Europees 2021 sobre la prevenció de malaltia cardiovascular.

El director de la Fundació Vicky Foods, José Vicente Castell, ha destacat la importància de posar en marxa aquest tipus d’iniciatives des de la Fundació al costat de centres especialitzats de medicina amb l’objectiu de facilitar a la ciutadania “informació tan necessària que ens permeta cuidar la salut cardiovascular i inculcar estils de vida saludables des de la infància”.

La xarrada està oberta al públic de manera gratuïta i tindrà lloc en la Fundació Vicky Foods situada en el Camí la Font, 15 de Vilallonga.

Articles relacionats