23.4 C
Gandia
Diumenge, 14 abril, 2024

La Fundació Next2U i Bunyoleres sense Fronteres celebraran un menjar solidari a Gandia

– L’esdeveniment serà el 23 de març en la plaça del Prado i la recaptació anirà al Menjador Social

– Liduvina Gil: “Des de l’Ajuntament felicitem totes dues entitats per la iniciativa i animem a particulars, empreses i col·lectius al fet que se sumen a esta mena d’activitats”

La regidora de Sanitat i Qualitat de Vida, Liduvina Gil; la presidenta de la Fundació Next2UVirginia Pons; i la presidenta de l’Associació Bunyoleres sense Fronteres, Trini Vidal, han presentat la primera edició d’un menjar solidari que tindrà lloc el 23 de març en la plaça del Prado a partir de les 14 hores.

Tota la recaptació obtinguda anirà destinada al Menjador Social de Gandia. Així, els beneficis permetran que el centre continue repartint els més de 700 menús setmanals entre les persones en situació de vulnerabilitat de la ciutat.

Gil ha manifestat la seua satisfacció per la iniciativa i ha reafirmat el compromís del govern municipal amb esta mena d’accions que aportaran el seu granet d’arena a la “important labor diària que desenvolupen des de Bunyoleres per a ajudar a les persones que estan en situació de vulnerabilitat”. “Estic convençuda que eixe dia 23 tots trobarem un moment per a contribuir i que totes les persones puguen tindre cobertes les seues necessitats bàsiques”.

La regidora ha indicat: “Des de l’Ajuntament de Gandia no podem més que animar a particulars, empreses i col·lectius al fet que se sumen a esta i altres activitats d’este tipus que no sols ajuden als més necessitats sinó que demostren la importància i la implicació del teixit associatiu de Gandia, que sempre comptarà amb el nostre suport”.

Per part seua, Pons ha explicat que el lema és ‘Frenar la fam és a la teua mà’: “Hem pensat que no hi ha millor manera de fer-ho que d’una forma divertida, amb un menjar en la qual puguem reunir-nos tots”. Tant ella com Trini Vidal han convidat a la població a unir-se a esta festa solidària, el preu de la qual és de mínim 10 euros, ja que cadascun dona la quantitat que preferisca. L’entrada inclou un entrepà, una botella d’aigua i una taronja. També estan disponibles els ‘tiquets de la Fila 0’ per a aquelles persones que vulguen col·laborar encara que no puguen assistir a l’esdeveniment.

Quant als punts de venda, les entrades poden adquirir-se físicament en els comerços de Mumbai Clothing (passatge Llombard, 11) i Deskaro (c/Major, 56), així com en el quiosc de l’Amorosa, l’ús de la qual ha sigut adjudicat a la Fundació, i tindrà un horari de 17 a 19 hores a partir de la setmana que ve.

A més, també podran comprar-se en el passeig Germanies, on els dissabtes previs a l’esdeveniment hi haurà un estand de “Bunyoleres sense fronteres” o a través de la pàgina https://entradium.com/.

Respecte a la resta de la programació, després del menjar, hi haurà una festa animada pel DJ Tario Pons, i es farà una rifa de diferents regals que algunes empreses i organitzacions de Gandia han volgut donar per a este dia. “Volem donar les gràcies a totes les persones i entitats, inclòs l’Ajuntament, que han col·laborat en el projecte de manera voluntària i a tota la gent que ja s’ha animat a vindre”, ha declarat Vidal.

Per a mantindre’s al dia de les novetats, es poden consultar les xarxes socials de la Fundació (@wearenext2u) i del menjador social (@comedorsocialgandia) o contactar amb Yolanda García, responsable de Comunicació de la Fundació Next2U by *bunyoleres, mitjançant el número de telèfon 684480285 o el correu electrònic «rrhhfundacionnext@gmail.com».

Articles relacionats