22.9 C
Gandia
Diumenge, 3 juliol, 2022

La Fundació Alberto Contador tria a Oliva Nova per fer el seu Campus de Selecció

– El complex turístic Oliva Nova golf d’Oliva acollirà del 9 a l’11 d’octubre El Campus de Selecció dels equips cadets i juvenils de la Fundació Alberto Contador.

Com és habitual durant els últims anys el guanyador de Tour, Gir i Volta, Alberto Contador ha triat com a caserna general dels seus equips les instal·lacions situades a Oliva. Oliva Nova té la consideració de tindre unes de les millors del món tant en hípica com en golf amb un camp que va dissenyar un dels millors esportistes de la història d’Espanya, Severiano Ballesteros.

Els ciclistes que acudisquen a la cita tindran l’oportunitat aquest any de rodar amb el professional de l’equip Kometa Alejandro Ropero que entrenaran pels paratges de La Safor i la Marina.

Per descomptat tots els participants hauran de complir els protocols sanitaris vigents en el moment de celebració d’aquest Campus. 

Quant als participants tindran fins al pròxim 1 d’octubre per a poder fer la inscripció, sens dubte s’espera molta gent, ja que córrer en la Fundació de Comptador és tot un èxit perquè disposa d’una escola d’alta competició com en el món del tenis o motociclisme en la qual el seu equip sub-23 i elit són el clar exemple de la qualitat de l’escola.

És un projecte nou, l’objectiu del qual és propulsar la formació de les futures promeses del ciclisme nacional. Són en les categories de cadets i juvenils quan es comença a albirar la capacitat per a fer carrera cap a la professionalitat.

Articles relacionats