18.6 C
Gandia
Diumenge, 25 febrer, 2024

LA FSMCV RECONEIX L’ESFORÇ DE LES SOCIETATS MUSICALS DE LA SAFOR

Juan García Acosta, de la UAM Sant Francesc de Borja; Mª Carmen Donet, de la SUM Santa Cecília de Barx; Elena Moscardó, de la AM Vernissa; Ajuntament de Vilallonga, Cadena SER, Teatre Serrano, i Joan Montagud, del Centre Musical de Beniopa. 

Pel que fa als associats, reberen un reconeixement Luisa Masip (Barx), Genoveva Bella (AM Vernissa), Mavi Lorente (AM Guardamar de la Safor), José Antonio Roselló (AM Villalonga), Antonio Ricardo Chaveli (AM l’Almoina) i Juan Emilio Espí (UAM Sant Francesc de Borja).

Pel que fa al reconeixement a l’esforç i als veterans, foren distingits Sali Rovira (Almoines), Víctor Vidal (Palma), Sergio Balbastre (Alfauir), Jorge Doneet (Barx), Jerónimo Tocado (UAM Sant Francesc de Borja), Alberto Bellvis (AM Vernissa), Vicent Andrés (Beniopa), María José Cruz (Guardamar de la Safor), Rosa María Esteban (Vilallonga), i Nerea Ferrando (Simat). 

Per últim reberen el reconeixement els estudiants de grau superior: Jose Gómez Donet (Simat), Patricia Pons (Xeraco), Miguel Clar (Xeraco), Paloma Juárez (Barx), Agnés Moscard (UAM Sant Francesc de Borja de Gandia), i Román Pons (Piles).

Després del sopar, el presentador Lucas Fortado, Vicepresident de la Junta Comarcal La Safor-Valldigna de la FSMCV, va donar inici a l’acte de lliurament dels Premis Hermes 2016. Finalitzat el lliurament dels premis, la Presidenta de la Junta Comarcal la Safor-Valldigna, Josefa Tarrasó, posà el punt i final a la Gala de la Música.

 

Articles relacionats