13.4 C
Gandia
Dilluns, 5 desembre, 2022

La Font d’en Carròs: “Encontre Digital per a parlar de feminisme i prostitució”

– El PSPV-PSOE de la Font d’en Carròs oferirà un Encontre Digital per a parlar de feminisme i prostitució

– L’agrupació enceta un cicle d’encontres digitals ciutadans amb la portaveu d’Igualtat del PSPV-PSOE a les Corts Valencianes, Rosa de Falastín Mustafá el divendres 13 de novembre a les 19:30 h.

– Davant la situació actual del COVID-19 i les restriccions sanitàries decretades per la Conselleria de Sanitat Universal, l’Agrupació Socialista de la Font d’en Carròs s’adapta a les noves tecnologies per mantindre la seua activitat i continuar amb la vocació d’obrir el Partit a tot el poble i a la comarca.

El PSPV de la Font d’en Carròs llança el nou format “Collita de Converses” que emprarà per a realitzar els encontres digitals amb els regidors del Govern Municipal, representats públics, experts de les seues matèries i, també, amb la gent del nostre poble. Oferiran nous debats per a conscienciar a la ciutadania de la importància dels temes que preocupen a la nostra societat, per aprendre i conéixer i buscar solucions junts des del diàleg.

El divendres 13 de novembre a les 19:30 h, la portaveu d’Igualtat del PSPV-PSOE a les Corts Valencianes, Rosa de Falastín Mustafá, estarà en directe des de les pàgines de Facebook, Youtube i d’Instagram dels Socialistes de la Font d’en Carròs per a parlar sobre feminisme i prostitució. La ciutadania podrà intervindre per a preguntar i opinar respecte al tema exposat.

El Secretari General dels Socialistes de la Font d’en Carròs, Rubén Malonda, afirma “aquest encontre ho fem pensant en el Dia contra la violència de gènere, perquè no deixa de ser preocupant els casos de “les manades” i d’agressions sexuals que està passant en els joves, en especial, el cas que hem tingut de la nostra comarca. Esperem que siga el primer de molts encontres per a fer una societat més conscienciada en el respecte, en la tolerància i en l’amor a les persones que ens envolten.”

Finalment, l’encontre estarà enregistrat als perfils de les seues respectives xarxes socials per a posterior consulta.

Articles relacionats