15.4 C
Gandia
Dissabte, 10 desembre, 2022

La Font convoca el 6é Concurs de Relats Breus ‘A febrer, cada paraula compta’ i 6é Concurs Cartells de Relats Breus “A febrer, cada imatge compta” 

– La participació en els dos concursos és fins al 12 de febrer al registre Ajuntament de la Font d’en Carròs i la Biblioteca Municipal o a través del correu electrònic registre@lafontdencarros.es

L’Agència de Lectura Francesc Ferrer Pastor, a través de les Regidories d’Educació i de Cultura de l’Ajuntament de la Font d’en Carròs, convoca el 6é Concurs de Relats Breus i el 6é concurs de Cartells de Relats Breus “A febrer, cada paraula compta” amb l’objectiu de fomentar la lectura i la creació literària, i promocionar l’ús del valencià.

Per a poder participar en el 6é Concurs de Relats Breus ‘A febrer, cada paraula compta’ els relats hauran de ser inèdits i no premiats en cap certamen o concurs, ni publicats a Internet.

S’estableixen quatre premis:

– Primer Premi Categoria Adults (valorat en 400 euros)
– Segon Premi Categoria Adults (valorat en 200 euros)
– Premi Categoria Juvenil (valorat en 100 euros)
– Premi Categoria Infantil (premi en material escolar)
– Diploma per als dos finalistes de cada categoria.

Es poden presentar els treballs presencialment o per correu postal a:

– Registre Ajuntament de la Font d’en Carròs. (Pl. Ajuntament, núm. 17 – 46717 La Font d’en Carròs, València).
– Biblioteca pública municipal. (Edifici Polivalent C/ St. Isidre, núm. 5 – 46717 La Font d’en Carròs, València).
– Telemàticament a: registre@lafontdencarros.es en format Word o PDF

Per al 6é Concurs de Cartells de Relats Breus ‘A febrer, cada paraula compta’ els cartells han de ser original i inèdits.

L’objectiu del concurs és triar el cartell que serà utilitzat com a cartell en l’edició del Concurs de Relats Breus de 2022. Haurà d’incloure la inscripció “VII CONCURS DE RELATS BREUS, VII CONCURS CARTELLS DE RELATS BREUS, La Font d’en Carròs 2022”.

S’estableix un únic premi (valorat en 200 euros).

Els treballs s’han de presentar a la biblioteca municipal (edifici polivalent) o al registre de l’ajuntament de la Font d’en Carròs (Pl. Ajuntament, núm. 17 – 46717 la Font d’en Carròs) fins al dia 12 de febrer de 2021.

El veredicte del jurat es farà públic el divendres 26 de febrer a les 20 h, dia del lliurament de premis, en un acte públic, a la casa de la cultura. Posteriorment s’anunciarà a la web: www.lafontdencarros.es

Articles relacionats