14.2 C
Gandia
Dissabte, 2 desembre, 2023

La FMPV premia les politiques d’igualtat i integració de Bellreguard

Les polítiques de l’Ajuntament de Bellreguard en matèria de gènere tenen premi. La Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP) ha atorgat al Consistori el reconeixement al Bon Govern 2018 en matèria de Polítiques d’Igualtat i Integració. Distingeix, així, l’esforç municipal per treballar en aquest camp durant tot l’any passat.

El reconeixement arriba en la segona edició dels Premis al Bon Govern que atorga la FVMP, amb els quals distingeix els projectes presentats pels diferents ajuntaments valencians, no només en Igualtat i Integració, sinó també en altres matèries: Desenvolupament local, ocupació, comerç i turisme; sostenibilitat territorial; foment de la salut pública; transparència i foment de la participació; cultura i normalització lingüística; desenvolupament rural i agricultura; gestió de projectes i fons europeus; i divulgació i protecció de drets i llibertades.

Bellreguard obté, juntament amb l’Ajuntament de Cocentaina, el premi en Polítiques d’Igualtat i Integració. El proper dia 28 l’ajuntament recollirà la distinció, en un acte que té lloc al Jardí Botànic de València.

És el segon any que l’Ajuntament de Bellreguard rep un reconeixement al Bon Govern de la FVMP. En els premis relatius a l’exercici de 2017, va ser distingit per les polítiques de Participació.

Articles relacionats