LA FIRA DE L’ESPORT ATRAU A MILERS DE PERSONES

El bon temps i la coincidència amb la celebració del Triatló ha convertit en èxit la Fira de l’Esport, organitzada per l’Ajuntament de Gandia, en col·laboració amb l’Associació de Comerciants de Roís de Corella, que es celebra aquest cap de setmana en el tram entre el passeig Germanies i els carrers Primer de Maig, Sant Pere i Barcelona, ​​al costat del antic hospital. Milers de persones han disfrutat dels mostradors, i també de diverses exhibicions esportives, atretes per les ofertes d’empreses relacionades amb la salut i l’esport.

 

La Fira, que està oberta encara este diumenge, té una zona d’exhibicions i activitats esportives (carrera, rem, tir amb arc, busseig, ciclisme, esport d’aventura, bàsquet, rugbi, voleibol, etc …) a càrrec dels clubs i gimnasos de la ciutat. També hi ha expositors de salut i nutrició, agències de turisme relacionades amb l’esport i el ‘running’ i associacions esportives de la ciutat. També hi ha exhibicions canines, amb entre 300-350 gossos, que reuniran al voltant de 500 persones.

És per tant una fira activa, on es pot passejar i veure els expositors, però també d’entreteniment per als més menuts. Ha estat una aposta atrevida, però que ha comptat amb molt bona acceptació de les empreses del sector i tot el suport del Ajuntament, segons han declarat els organitzadors. 

 

Et Pot Interessar