9.7 C
Gandia
Divendres, 3 desembre, 2021

La Fira Autogestionada elabora el seu propi programa

La Fira de Gandia Autogestionada (FiGA) ha preparat un programa amb música, gastronomia i activitats per a celebrar les festes. Enguany la FiGA celebra la vespra amb la música del punxadiscos Break Master Beat a partir de les 19h i amb la ‘FiGA del Burret”, on es servirà la tradicional beguda a base de café licor per només 2€ fins les 21h. Després tindrem el sopar de pa-i-porta.

El gros de les activitats seran dissabte a partir de les 12h amb l’Elektrovermut i el punxadiscos FX Selektor. A les 13h es donarà inici a la cursa de cambrers i cambreres. La IV Cocà popular serà a les 14h amb diferents tipus de coques. I per a acabar la festa a les 17h serà el concert de ‘Nina Dinamita y la Swing Milicia’ i de nou FX Selektor.

Tant els concerts com la cursa són activitats debades i obertes a tota la ciutadania (per a la Cocà cal tindre tiquet). La FiGA tindrà lloc a les portes del Casal Popular el Cabasset, c/ Pare Carles Ferris 55.

Es convida a tothom a participar de la FiGA 2018, ja és la vuitena edició de cultura popular autogestionada a Gandia. Des de l’assemblea del Cabasset “ volem donar les gràcies a les 151 mecenes que han participat al Verkami i han aportat 2.512€ per a fer realitat el projecte’. A més, mostrar la satisfacció per l’acollida de l’activitat realitzada el diumenge passat “la Pujada al Castell de Bairén” amb l’arqueòleg Joan Negre on vora 20 persones van poder posar en valor el patrimoni de mans d’un expert.

Articles relacionats

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

últims articles