24.2 C
Gandia
Dimarts, 4 octubre, 2022

La Figura de les Dones és l’eix principal de la programació especial del Palau Ducal

– El Palau Ducal dels Borja ofereix una programació especial al mes de març dedicada a la reivindicació de la figura femenina en la història del ducat de Gandia.

– Les activitats programades consten de dues “visites en femení” els dies 7 i 14 de març a les 12:30 i dues visites teatralitzades el dia 8 de març a les 10:00 i a les 12:30.

– A més, el Palau Ducal dels Borja acollirà des de dia 6 fins al 28 de març l’exposició col·lectiva Donart a càrrec d’un grup d’escriptores i dones artistes que treballen amb diferents disciplines artístiques.

El Palau Ducal dels Borja de Gandia, presenta per al mes de març una programació especial dedicada a reivindicar i visibilitzar la figura femenina a través de la història del ducat amb diverses activitats: les visites guiades en femení i una visita teatralitzada. A més, durant aquest mes, el Palau Ducal acollirà l’exposició Donart a la Sala Carroç i Centelles.

Per tal de donar a conéixer a les dones de la família Borja i el seu paper en la història del ducat de Gandia, els dissabtes 7 i 14 de març a les 12:30 tindran lloc les “visites en femení”. Aquestes visites tindran el mateix recorregut que les visites guiades habituals, però amb la diferència que el discurs de la visita tindrà com a eix central a les dones d’aquesta família. Aquestes visites tenen un preu especial de 6 € l’entrada normal, 5 € l’entrada reduïda i 4 € l’entrada especial.

Amb motiu del dia 8 de març, dia de la dona, el Palau Ducal ofereix la possibilitat degaudir de la visita teatralitzada “Las mujeres Borja y el Ducado de Gandia”, que té com a protagonistes algunes de les dones més rellevants d’aquesta família, com són les duquesses Maria EnríquezLeonor de Castro i Juana Fernández. El mateix dia hi haurà dos passes a les 10:00 i a les 12:30, amb un preu de 10 € l’entrada normal, 9 € l’entrada reduïda i 6 € per a l’especial.

El Palau Ducal dels Borja acollirà des del dia 6 fins al 28 de març l’exposició Donart que es celebra en dos espais diferents de la ciutat: a la sala Carroç i Centelles del mateix
Palau i a la sala Tossal. Es tracta d’una exposició col·lectiva formada per dones escriptores i artistes, que treballen en diverses disciplines La inauguració tindrà lloc el dia 6 de març a les 19 hores, i es podrà visitar dins de l’horari del Palau Ducal amb entrada lliure.

Articles relacionats