24.2 C
Gandia
Dimecres, 31 maig, 2023

La Federació Valenciana de Ciclisme rectifica i inclourà a ciclistes de l’equip Teika

Els ciclistes de l’equip gandià Teika podran accedir als diferents equips de la Federació Valenciana de Ciclisme en els campionats d’Espanya després de la convocatòria dels pròxims nacionals de pista que se celebren al Palma Arena durant aquest mes de febrer.

El seleccionador valencià Jaume Barber ha anomenat per a aquests campionats a una integrant de l’equip Teika deixant de costat les amenaces que havien abocat en els campionats de ciclocròs de Xàtiva.

La Federació ha recapacitat i inclourà en les pròximes convocatòries a la resta de l’esquadra gandiana entre els quals es troba Iván Gomar, Marc Mestre, Alejandra Puente, Lidia i Joan Fraile Llacer sempre que obtinguen bons resultats per a estar en la selecció, ja que s’ha produït un precedent en aquesta primera llista del 2022.

L’esquadra gandiana té massa bons corredors i la Federació Valenciana no es pot permetre el luxe de prescindir d’ells.

Cal comprendre que hui dia trobar un patrocinador i més per a aquestes categories és molt complicat per aquest motiu el que paga vol veure la seua publicitat en les carreres més importants.

En el ciclocròs és l’única disciplina de ciclisme on es pot acudir al campionat d’Espanya sense haver de defensar els colors de la teua regió, aquesta circumstància hauria de ser aprovada també en les modalitts de carretera, pista, BTT i BMX, ja que d’aquesta manera podria obrir-se les portes als patrocinadors que volen veure’s en aquesta classe de carreres.

Articles relacionats