23.1 C
Gandia
Dimarts, 26 setembre, 2023

La Federació Empresarial de la Safor guardonada en la XVI Edició Premis Tirant

Dilluns es va celebrar a “Casa de Cultura Marqués de González de Quirós” la 16 edició dels Premis Tirant, on es va lliurar el premi a la millor empresa que participa en la formació de centres de treball de l´alumnat.

La pràctica empresarial té el propòsit de complementar la formació acadèmica de l’estudiant, amb l’aplicació de formació professional i competències desenvolupades, en el context empresarial del sector específic concorde a la seua professió.

Aquest any el guardonat ha sigut FAES (Federació Empresarial de la Safor). El premi va ser lliurat al seu President Juan Pablo Tur, que va destacar que la Formació Professional, té un paper fonamental en la nostra societat. Així doncs, va ressaltar també que sense Formació Professional no podria haver futur, ni tampoc present.

Carmen Fuster, Directora de L’IES Tirant Lo Blanc, accentuà que sense FAES i les empreses, la formació de l’ alumnat, no seria possible. A més a més, transmeté el seu orgull, ja que pot dir amb cap ben alt, que l’alumnat ix al món laboral amb una preparació molt potent i competitiva.

L’acte va culminar amb un vi d’honor, on empresaris i professorat van aprofundir sobre la tasca conjunta que desenvolupen. La celebració va ser tot un èxit. Una nit molt especial, per l’alumnat, professorat i empreses, que col·laboren de prop en la formació de l’alumnat de Formació Professional.

Articles relacionats