19.9 C
Gandia
Dilluns, 27 maig, 2024

LA FEDERACIÓ DE FALLES DE GANDIA POSA EN MARXA EL NOU EXERCICI

En l’assemblea s’informà de les noves incorporacions a l’executiva de la Federació de Falles. Mª Dolores Camarena (Falla Lluis Belda) i Ana Miñana (Falla Marqués de Campo) formaran part de l’executiva de la Federació de Falles durant els propers 3 anys.

1. Falla Crist Rei 2.Falla Marqués de Campo Perú 3. Falla Màrtirs 4. Falla Exèrcit Espanyol Jardinet 5.Falla Beniopa 6.Falla Sagrada Familia Corea 7.Falla Alquerieta i Museu Faller 8.Falla Av. República Argentina 9.Falla Plaça El·líptica 10. Falla Plaça Sant Josep Raval 11.Falla Serpis 12.Falla Plaça del Mercat 13.Falla Rois de Corella 14.Falla Lluis Belda 15.Falla Grau 16.Falla Benirredrà 17.Falla Escola Pia 18.Falla Parc Alqueria Nova 19.Falla Vilanova 20.Falla Carrer Major i Passeig 21.Falla Sant Nicolau Mosquit 22.Falla Plaça Prado 23.Falla Benipeixcar.

A més s’aprovà per unanimitat el calendari de festes, que es pot consultar en este A més, com es tradició la Falla Carrer Major i Passeig va proposar a l’assemblea que es delegara en la Federació de Falles i en la persona del President l’elecció de les Falleres Majors de Gandia 2017. Tota l’assemblea aprovà per unanimitat aquesta proposta.

Articles relacionats