La Federació de Falles de Gandia espera reunir 2.400 persones a les paelles del Nou d’Octubre

La Federació de Falles de Gandia preveu que 2.400 persones participen dimarts 9 d’octubrea les paelles que tindran lloc a la zona del Passeig Germanies, on es trobava l’antic Hospital. En aquesta edició, les degustacions de Ricard, que es reparteixen tradicionalment en aquest acte, s’hauran d’abonar i tota la recaptació anirà destinada expressament als Franciscans de Palma de Gandia. Aquesta idea naix de la Federació de Falles, que és conscient que les falles són un col·lectiu «potent i solidari» que sempre ajuda quan se li demana. Es comptarà amb la presència dels Franciscans de Palma, que sempre agraeixen la solidaritat dels fallers.

A més, com a novetat enguany, al recinte de les paelles hi haurà un mercat de la terra on els assistents i visitants podran adquirir menjars típics valencians. Amb aquesta acció es pretén potenciar la gastronomia local i comarcal, donant oportunitat a xicotets i mitjans comerços a oferir els seus productes.

El president de la Federació de Falles, Telmo Gadea, assegura que el col·lectiu faller demostra una vegada més que és solidari, tant amb els Franciscans de Palma com amb tots els col·lectius socials de la ciutat. Per tal motiu, no es descarta que la Federació de Falles continue organitzant esdeveniments en què es recolze i col·labore a les diferents organitzacions sense ànim de lucre de la ciutat.

Des de la Federació de Falles animem a tots els gandians a participar en aquest acte solidari i que gaudisquen d’aquests productes de la gastronomia valenciana. Tot aquell que vulga estar present a les paelles del 9 d’octubre ha de comprar el tiquet de 3 euros a les comissions falleres. A la vesprada hi haurà música per amenitzar la festa. De la mà de Bird Band guaidrem de la millor música en directe.

Et Pot Interessar