LA FEDERACIÓ D’ASSOCIACIONS EMPRESARIALS DE LA SAFOR APROVA UN PRESSUPOST DE 39.000 EUROS

La Federació d’Associacions d’Empresaris de la Safor (FAES) ha celebrar aquest dimarts l’Assemblea General Ordinària a través de la qual es va presentar i, posteriorment, es va aprovar la memòria anual de 2015, així com els pressupostos per al nou exercici 2016 que rondarà els 39.000 euros.

A memòria es recullen totes les activitats d’aquest exercici, de les quals destaquen, en l’àmbit de la formació, la celebració de jornades, seminaris, xerrades i cursos en col·laboració amb entitats com la Confederació Empresarial Valenciana, ESIC, Banc de Santander, UMIVALE, Espai d’Economia, Banc Mediolanum i la Generalitat, entre altres entitats que així ho han sol·licitat. A més, s’ha col·laborat activament en la difusió de les jornades organitzades per les associacions que integren FAES.
Entre altres qüestions, es va aprovar la modificació de l’article 9 en el qual es recull que “podran ser membres de la Federació totes les organitzacions empresarials, sectorials o territorials i empreses que desenvolupen les seves activitats en l’àmbit territorial descrit en l’Art. 5 d’aquests Estatuts, així com els col·legis professionals, gremis i confraries, de naturalesa econòmica o empresarial”. De fet, el Col·legi d’Economistes de València, a través del seu degà Juan Manuel Pérez, va mostrar el seu interès a la fi d’exercici a estar representats en la Junta Directiva de FAES i avui ja formen part d’ella.
A més, és important destacar en aquest sentit que per a FAES és una satisfacció comptar amb dues noves associacions que s’han sumat al projecte en aquest 2015: l’Associació d’Hostaleria Gastroliva, representada per Francisco Oltra, i l’Associació d’Empresaris del Polígon Industrial Brosquil, representada per Francisco Cardona. En total, ja sumen 15 les associacions que formen part de la Federació.
Durant aquest exercici s’han reunit les comissions de Formació, Comunicació, Premis i Finançament. La memòria incidenx en el treball de comunicació, que ha permès donar visibilitat a les activitats i accions dels  associats.
Com a conseqüència de la realització de la segona edició formativa de ESIC a la Safor, i amb l’objecte d’apropar als empresaris els projectes formatius que aquesta escola de negocis ofereix, s’ha creat una oficina d’informació de ESIC Business & Màrqueting School. Des de FAES, consideren que és important aconseguir que el grau de qualificació dels directius siga un referent a la comarca, creant empreses sòlides que generen ocupació de qualitat i repercutisca positivament en la societat, en aquest sentit, “satisfacció per la realització del Programa Superior de Direcció d’empreses”.
Amb tot, el president de FAES, Rafael Juan, assegura que “des de la seva creació la Federació ha anat evolucionant i consolidant-se en el seu projecte associatiu d’una manera ascendent, fruit dels molts esforços de totes les associacions que formen part de FAES”. Per a Juan, “ens podem sentir orgullosos de formar part d’una entitat que sense cap dubte és un referent en altres territoris per la seva transparència, per la capacitat de cooperació amb les nostres associacions, per l’esperit dialogant i conciliador a resoldre les necessitats pel col·lectiu empresarial”.
En aquest sentit, el president de la Federació recalcava que “els esforços de FAES en 2015 han anat encaminats a exigir a les administració públiques que inverteixin a la comarca i ens situen al mateix nivell que altres comarques de la Comunitat”.
Així mateix, ha volgut mostrar el seu agraïment per l’intens treball als membres de la Junta Directiva de la Federació; al president de Foment, Joaquín Bernabeu per la seva estreta col·laboració amb FAES i ha destacat, també, la col·laboració dels presidents de les associacions en el desenvolupament de les accions i activitats que marquen les línies de treball i objectius de la Federació.
D’altra banda, ha fet especial esment a la col·laboració amb la Confederació Empresarial Valenciana que, incideix, “ens ha permès tenir accés a la informació de tota la normativa i ens fa partícips d’aportar les nostres necessitats per aconseguir ser més dinàmics i competitius en les nostres empreses. En aquest exercici, hem augmentat la nostra representació com a conseqüència del meu nomenament com a membre del Comitè Executiu de la Confederació Empresarial Valenciana”.
Finalment, Juan va fer un record especial al que va ser vocal de l’Assemblea de FAES i president de l’Associació d’Empresaris Ciutat del Transport i membre actiu de l’Associació Networking Safor, Juan Ramos Moragues, qui va morir el passat mes de febrer.

Et Pot Interessar